IRC-Galleria

Sopiva hulluus pitää terveenä.. :DSunnuntai 16.12.2007 21:34

Se on aina ihanaa huomata jos tästä planeetalta löytyy joitain samanhenkisiä ihmisiä.. :D Tarun kans tunnetaan vain reilut 3kk,mutta tuntuu kuin oltas tunnettu koko pienen ikämme.. :)

Vaikka suurin osa meidän luokkalaisista otti torstaina iltakoneen ja lähti joulunviettoon kotipohjolaan niin ei minuu oikeestaan harmita lainkaan että jäätiin tänne kahestaan.. :)

Eilen käytiin juhlistamassa vasta-alkanutta joululomaa ja kierrettiin samalla kaikki kaupungin parhaat baarit läpi.. Tai niin ainakin oli tarkotus.. :D Mistään ei vaan saanut glögiä ni meidän piti vaihtaa sen tilalle tequilat.. :D Jokaisessa paikassa yks tequila ja sit seuraavaan baariin... Noh, miun loistavan viinapään tietäen baarikierroksesta tuli erittäin lyhyt, mutta toki sitäkin antoisampi.. Vatsalihakset on treenattu naurun avulla taa ihan kipeiks ja mikä parasta, tänään jaksettiin nousta hyvissä ajoin koska eilen kömittiin untenmaille ennen varsinaista auringonnousua.. ;)

Tänään oltiin shoppailemassa jouluostoksia.. Ei me mitään ostettu, mut kohan seurattiin ja ihmeteltiin muita ihmisiä.. Tuntuu hassulta kun yhtäkkiä kaikki ympärillä on yliystävällisiä tai kamalan avuliaita :D
Joululla on aika mystinen vaikutus ihmismieleen.. ja toisaalta parempi näin, mutta miks ihmiset ei vois säilyttää aina sen "joulumielensä" ja olla ystävällisiä toisilleen?! :D

Leppoisaa joulunodotusta & isot halit kaikille!
Ja muistakaa että: Älkää ottako turhia paineita tai hössöttäkö liikaa.. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.