IRC-Galleria

Kaksi suurta seikkailijaa. Tiistai 27.11.2007 20:51

Sumuisena (kenties hiukan lumisena) tiistai päivänä, kellon lähennellessä kahtatoista, kaksi iloista koululaista on talsimassa samaa matkaa kohti kotia. Suunnitteilla oli taas tylsä päivä kirjaston hyllyjen välikössä, kokeisiin lukemassa. Sitten nämä kaksi suurta seikkailijaa saivat aatoksen, unohdetaan kokeet ja koulu, lähdetään Järvenpäähän!

Kodeissaan käytyään ja bussiin noustuaan nämä kaksi suurta seikkailijaa olivat Järvenpäässä. Järvenpäähän päästyään he tapasivat koulukavereita (vanhoja sellaisia) ja kaverit pitivät kahta suurta sankaria tyhminä, meniväthän he vain muutamaksi tunniksi Järvenpäähän. Toisen suuren seikkailijan ihmetellessä, miksei eräs henkilö ole vastannut puhelimeen, niin samalla toinen seikkailijoista huomasi lehtiotsikon "Mihin on ***** kadonnut?" Tämän nähtyään seikkailija sanoi toiselle "katso nyt selvisi syy, miksei ko. henkilö vastannut viesteihin. Pähkäilevä seikkailija ryhtyi kiljumaan, kunnes huomasi otsikossa olevan kuvan kadonneesta henkilöstä, ja tuli toisiin aatoksiin.

Muutama tunti kului kierrellessä kaupoissa, tutuiksi tuli esimerkiksi saiturinpörssin "euron alue" ja myöskin spice icen "istuma-alue". Kahden urhean seikkalijan istuskellessa, tapasivat he yhden "ei niin urhean seikkailijan", joka heitä sitten viihdytti loppupäivän.

Kotiin lähtiessään he nousivat jälleen bussiin, ja kappas, bussikuski oli oikein ystävällinen ja päästi urheat uupuneet seikkailijat "hiukan helpommalla" ja näin päivä päättyi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.