IRC-Galleria

Tiamaner

Tiamaner

Rävellystä jo vuodesta 1987
Kaksi ensimmäistä sanaa, jotka voin lähistöltä lukea ovat psykokulttuuri ja dialogi. Luulen päässeeni pitkälle, sillä tiedän ja YMMÄRRÄN mitä molemmat tarkoittavat.

Maailma on ihmeellinen paikka, joissa on myös asioita, joita en voi sitten ymmärtää. Noh, minä en ymmärrä, miten Olivia on jo kahdesti (se on ollut meillä viisi päivää) meinannut tappaa itsensä syömällä liikaa. Sen keskimääräinen itsemurhakoitosväli on kaksi päivää. Kahteen vuoteen mennessä se on koettanut tappaa itsensä 365 kertaa, kahteenkymmeneen (johon se varmasti elää) 3650 kertaa. Vuodessa tämä tekee 1825 yritystä.

Tällä hetkellä elämäni suurin mysteeri on Suomen oma DaVinci-koodi (ei, ei L-koodi which is basically lesbianporn) on eräs blondi. Blondina voin sympatiseerata häntä loputtomiin varsinkin, kun hän ei ole älyllisellä tasollaan yltänyt yhtä huonoihin keskiarvoihin kuin minä, tai sitten on pudonnut liian kauas keskiarvon alapuolelle. MIKÄÄN muu ei voi selittää sitä, miksi minun päiväkirjallani...

Niin, onhan tätä vähän vaikea myöntää.. miksi minun päiväkirjalleni on perustettu yhteisöfanclubihQjee. Anteeksi. Olen tietysti huuruisen immarreltu päiväkirjani saamasta huomiosta.

Haluan siis kiittää
Noamuthia - Noamuth
Saquaroa - Saquaro
Ja itseäni (ähähä, ettepä tiedä, kuka, mikä ja minkänäköinen) hartaasti.

Voi jumalauta. Malla söi miun musketöörimiekan.




Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.