IRC-Galleria

Tiamaner

Tiamaner

Rävellystä jo vuodesta 1987

...Maanantai 05.12.2005 01:51

Koska minulla ei ole oikein paljon mitään kerrottavaa, totean, että miulla on oikeasti ikävä kotiin Miinan, Mallan ja kumppaneiden luo (luettakoon jopa Iikka tähän joukkoon).

Iskä huomenna taas sairaalalle.

RaportoitavaaLauantai 03.12.2005 13:39

1) Olen Helsingissä Daddy O'n luona. Ken kaipaa, kaivatkoon. Täällä on kivaa.
2) Minulla oli varsin mielenkiintoinen junamatka tänne
3) Ostin paremmat kuulokkeet mp3-soittimeeni ja ne ovat (yllätyksellisesti) paremmat.
4) Laskimme iskän kanssa kahdelta yöllä matikkaa. Se oli kivaa. Yhtälöryhmät = Löve.
5) Edessäni on söpöjä lapsuuskuvia. On aika surullista, että niin söpöstä lapsesta kuin minä voi kasvaa jotain näin kamalaa.
6) Sain kannettavaani kaiuttimet, langattoman hiiren ja langattoman näppiksen. Yay.
7) Tänään katsomaan Harry Potteria. Ilmaisliput kun on käytettävä ja noh... SUURELLA varauksella - se on kuitenkin ihan paska.
8)Monk on ihana. Sivistäytykää ja katsokaa se.

"You have just gone out from prison, you swagger"
"Oh, I don't think so"

Huooh. Maanantai 28.11.2005 19:05

Heräsin kymmentä vaille seitsemän, menin alakertaan. Mukeloiden "tahtoo ruokaa" -kuoro tervehti minua. Ilkeästi kidnappasin niiden äidin ja lähdin kauppaan ostamaan mukeloviiliä. Kassatäti näytti vihaiselta kun joutui palvelemaan minua yhden viilin takia. Toivotin hyvät aamut kuitenkin.

Ruokin vauvaset ja talsin yläkertaan peittovuoren alle. Heräsin kymmeneltä Elbun väärentäessä uusintakoelappuani (en edes mene uusimaan, mutta kunhan piti psykologian opelle sellainen laittaa kun menen tekemään kokeen etuajassa). Vajosin jälleen uneen.

Heräsin sitten kahdentoista jälkeen. Xirre tuli ja otimme kuvia mukeloista ulkona. Loppuajasta ne eivät olleet enää yhtään iloisia koiravauvoja, kun ne halusivat Miinan perässä sisälle. Kuvasimme sitten onnettomia koiranpentuja ja veimme ne sisälle.

Pitäisi lukea psykologiaa, vaan noh... kun siitä mitään hyötyä oikeastaan. Mahdan olla tekemättä mitään vielä hetken, vien Miinan lenkille ja sitten luen.

Kuka sanoi, että elämäni pyörii koirien ympärillä?

KETÄÄN kiinnosta kuitenkaan.Maanantai 28.11.2005 03:03

Lopetin siivoamisen siinä viittä vaille kaksitoista. Mutta tehty on. Nyt ah, kirjailen. Kirjoitan. Laadusta mitään takeita, kunhan omaksi ilokseni, ja Xirren kanssa.

Pitää laittaa kello soimaan seitsemältä ja rynnätä kauppaan. Vauvojen viili on loppu, eikä ne halua syödä pelkkiä papanoita ja jauhelihaa. Raukkaparat. Iltaruuaksi laitoin vesimaitoa ja papanoita ja jauhelihaa.

Malla-lal-lal-lal-lal-lei oli tänään varsin ihana pieni rimpulainen. Ja se on ihan Miinan näköinen (ei, en mie töllöttänyt Miinan pentukuvaa ja tehnyt vertailua).

Siivouksesta huolimatta Rosenrot ei ole täydellisesti löytynyt. Edistyin kuitenkin sen verran, että dvd:n lisäksi löytyi se cd:kin. Mutta se, missä hitossa se kotelo + kansilehti on, pysyy mysteerinä. Voihan jinxter sentään.

Aivan liikaa söpöyttä.Sunnuntai 27.11.2005 13:17

Aamu alkoi sillä, että Elli toi Mallan ja Neetin miun sänkyyn. Nyt ne nukkuvat vierekkäin miun tyynyllä ja tuhisevat niin söpösti kuin viisiviikkoiset koiravauvat vain voivat.

Rikoin muuten toisenkin epäpyhän lupaukseni - huone on edelleen siivoamatta.

Tapahtuipa. Lauantai 26.11.2005 21:22

Tapahtuipa kerran ja äsken ja tosiaan varsin ihmeellinen katseiden kohtaus tänään.
Olisinko ollut pyörtyä?

Grr.Lauantai 26.11.2005 13:37

Vaikka epäpyhästi eilen lupasin tänään olla kiva kassatäti, niin paskat jaksaisi.

Töihin lähtee hän. Tämä. Tuo. Se

Kuunnellut cmx:ää. Huolestuttavaa.Lauantai 26.11.2005 01:16

Tänään oli koulua ja koulu myös loppui. Olin selittämättä englanninopettajalle syitä esseeni poissaololle. Vaan olinpahan kuitenkin itse paikalla kokeessa.

Tänään juttelin isin kanssa pitkään puhelimessa. Iskä on ollut kipeänä, pahasti. Ehkäpä se riittäköön selitykseksi. Hyvä päästä Helsinkiin Daddy O'n luokse. On ollut ikävä.

Sheivaaminen väsyneenä on sitten lapset kuulkaas hengenvaarallista. Hetkeksi kun herpaantuu, on tuloksena verestä lainehtiva lattia.
Nilkkani kärsi vahinkoa moisesta typerästä kaunistautumisoperaatiosta. Ottakaa opiksi.

Viime yö meni hassusti. Unohdin tosissaan, että piti käydä suihkussa jne. joten aloin vasta ennen yhtä lukea ruotsia, sitten piirsin Sherdanin Xirrelle ja sitten kuuntelin Taivaanääreläisiä, kunnes olin jo unehtunut.

Huomenna, minä pyhästi (not) lupaan, että mie siivoon Iippa-Piipan pumpuloiman huoneeni ja olen kiva kassatäti.

Yksilöllisyys on ihana sana.
"Mie oon yksi löllinen"
"Miullapa on kaksi lölliä",
jälkimmäisessä tapauksessa puhuttakoon jakautuneesta persoonasta.

Meinasin tänään hikeentyä yhdellä riemuidiootille. Toivottakoon - sekä uskottakoon - ettei hän tätä ikinä lue, mutta minä todella toivon, että hänen koulusuorituksensa ovat perseestä, ja että hän katoaisi mahdollisimman pian tuttavapiiristäni.

Kirottu lyseon henki.

Hui.Perjantai 25.11.2005 01:27

Mie olen ihan varma, että näen ensi yönä painajaisia.
Katson laittomasta elinkaupasta kertovaa dokumenttiä.

Rakas löllykkäinen. Olen mukelovelli.Keskiviikko 23.11.2005 19:45

Eli hei, mie oon Aino, ja miulla on ongelma. Niitä on aika monta, mutten pyynnöistä (jatkuvista) huolimatta mene hoitoon.

Tänään miulla on sellainen ongelma, että väsyttää. Väsyttämisen takia miulla on ollut ongelmia pysyä hereillä, tehdä ruotsinläksyt, englanninläksyt, enkunaine, olla kiva ja mennä kuoroon.

Näistä asioista on sitten seurannut sitä, että nukuin eturivissä psykologiantunnilla ja kaksoistunnista olin siis paikalla fyysisesti tunnin, nukuin fyysisestä tunnista vartin ("..psykotoligi.... *drool* ..titiminen.. *krooh*.. tutkitus *drool* *zip*). Toisen tunnin aikana olin henkisesti paikalla ja valvoin lukusalissa. Oli äly.

Mie en edes sanonut kivalle englanninopettajasedälle, etten mie tehnyt ainetta. Itku. Mutta sekin oli ilkeää, että tajusin tänään, että ensi perjantai on tällä viikolla, vaikka olen aina inhonnut ihmisiä ja sekaannuksia, joiden mielestä ensi perjantai on ensiviikolla. Ja ensi perjantai onkin sitten ylihuominen ja ainiin, kiva enkunkoe voijumaliste.

Sitten minut hylättiin päivän aikana monta kertaa.

Mukelot on ihania. Niillä on tänään syntymäpäivä, ne täyttää kuukauden. Siksi ne on ylennetty tilppasista mukeloiksi.

- Aino eilen -

"ehehehe... verta... ehehehe"

"Onpa noilla kiva kaktus tuolla pihalla."

"Mitä sie teet?"
"Hengitän!"
"Etkö sie osaa hengittää ja kävellä yhtä aikaa?"
"Nokun miulla on... eheheheheheheheeh... mie.. hihihi.. kuolen."
"Aino?"
"Nokun miulla on liian iso karkki suussa! "

"Anteeksi, miulla jäi vähän juttu kesken, kun miulle joutu liian paljon suklaata suuhun yhellä kertaa."

Karkki on vaarallista, ystäväni. Samoin kauppapitsa.

Elbu: *lyö itseään pizzalaatikolla naamaan* Hui, melkein osu silmään.
Aino: *mielikuva Elbusta seuraavana aamuna harrypottermainen arpi naamassa ja opettajille kaavut päälle. Koettaa saada tämän kerrotuksi, mutta naurattaa liikaa, lyö itseään kassilla vahingossa* ..ehehe.. verta... ehehehe. *lyö itseään uudelleen kassilla vahingossa*

Huono juttuhan tunnetusti paranee, kun sen toistaa.

Död.