IRC-Galleria

Perjantai...Perjantai 09.12.2005 15:29

...viikko meni,notta humpsista!

Nyt on massu ihan täynnänsä. Käytiin lounastelemassa ja vielä päälle essolla teellä ku vietiin auto pesuun...kunnon työajan kulutusta :). Tänään on muutenki tullu vedettyä töissä glögiä ja piparia ja muita herkkuja...röyh, sanos possu :).

Keskiviikkona oltiin Turussa ja lääkärit sanoi, että kaikki on kunnossa, jee! 21.pvä mennään seuraavaks ja silloin suunnitellaan synnytyspäivän insuliinit yms... Pitäis soittaa ja sopia aika TYKSiin, notta millon mennään tutustumioskäynnille..kuhan saan aikaseks. Laiskottaa. Soittaminen = inhoittavaa...

Ja huomenna taas Tkuun jouluostoksille med Mikki, Pirre, Elsku ja ehkä Minni. Ostetaan siellä sitten toinen toisillemme salaa lahjoja :D.Onneks Pirren ja Elskun lahjat on jo mun osalta hankittu.

Möykky on ollu tosi vilkas.. ja tuntuu, että muuttuu koko ajan vaan vilkkaammaksi. Äippä saa kauheita iskuja. Mutta kivaahan se on ja ihanaa... :) välillä käy vaan väsyttämään tuo mahan hytkyminen, varsinki jos on pöydän vieressä syömässä. Tämä möykky kun ei yhtään tykkää siitä, että häneltä viedään liikkumatilaa istumalla etukenossa... :)

Yeap, nyt suunnittelemaan Mikkille sitä tattaria...

muips!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.