IRC-Galleria

Long time no satan...Lauantai 05.07.2008 03:51

...piiitkästä aikaa!

Täällä taas. piti salasanaki oikein tonkimalla tonkia ku oli unohtunu.

Työputki takana ja hirvee yliväsyitkunauruolotila... :) neljän aikaan haukottelin ja olin nukahtaa pystyyn, mutta täsä sitä vaan naputellaan pisin yötä. kylä taas tietää huomisen aamun olotilat!

Kesä se vaan on rullannut kohta puoleen, notta hurulumpsista vaan. Miä oon paiskinu duunia, leiponu enempi ku koskaan, maalaillu ja lötkistelly Amppuliinutsin ja Mikin kanssa <3 Parasta on lötkistely..!

Nyt onkin luksus vapaa - vasta ensi vkonlopuks töihin! Sit kesälomareissu ja sitten niin, sitten hajoonki työn määrään ja ennen ku huomaanka, tönötän taas koulussa... eeeeeeeeijh, en hukkaa nyt ajatustaka enempää aiheelle! NY O LOMA!

Jollai tappaa (kirveellä, pyssyllä, myrkyllä...) tahtois olla Ruikkarissa rokkaamassa, mutta kotona on kyllä hyvä olla.. Ja kun tänäänki pääsi tyttöä nukuttaessa itku, kun oli ollut niin kova ikävä kolme päivää, niin ehkä on täysin hyvä ja tarpeellista ottaa yhteisistä hetkistä taas kaikki irti eikä heilua hilpeissä ihmismassoissa.

Olenpa päässyt suunnittelemaan taas paljon myös tatuointeja ja aika huippista on ollu nähä kuvat hakattuna ikuisiksi ihmisten nahkaan.. :). Luv it! Ja omia kuvia lisää harkiten... tietty... omaan nahkaan siis :). Ja olenpa tehny seinämaalauksia ja muitaki juttuja mit en oo piiiiitkään aikaan saanu tehtyä kurjan aikapulan takia. niiiiiiiiin kivaaaaaaa, oon kaivannu tätä niiiiiiiiiiiin paljon!

luvluvrakspus vaan kaikille, kivvoo on, thih ;) <3

nyt tuntuis kivalta laittaa kaikki niin hyvät vanha levyt ja fiilistelysuosikit soimaan, iskee luurit korviin ja maata olkkarin lattialla selällään niitä kuuntelemassa ja hoilaamassa ja ilmakitaroimassa kalsareillaan... mutta koska aamu on vaan muutamien tuntien päässä, toteutan tuon mahtavan idean joku toinen kerta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.