IRC-Galleria

leikkuri..Maanantai 25.02.2008 19:46

no ni, nyt on multa sitte ne nielurisat poistettu..
Kurkku kipeenä mutustelen jätskiä ja kaikkea muuta kylmää hyvää.

Leikkaus jänskätti, minä kun en oo koskaa ollu leikkauksessa..Tipan laitto meni hienosti, heti ensimmäisellä yrittämällä paikoilleen (JEEEE). NUkutusaine on oikein mukavaa tavaraa, päässä kävi vaa humaus ja sitte olin jo ihan pihalla. Heräsin heräämön puolella ja heti mulle annettii kipulääkkeenä oxynormia suoraan suoneen, aivan ihanaa tavaraa :D sitä sitte sain yhteensä neljä kertaa, kerran pisti hoitsu mun käsivartee ja muuten tipan kautta.
Osastolla olikii sitte vähä erimeininki ton kipulääkkeen kanssa..Parasetamolia sisältävä tippa laitettii siellä ja lisäksi sain panacodia, mikä ei tuntunu missää..eikä ne suostunu antamaa mitää muutakaa. Jos olisin halunnu jytympää lääkettä ni mun olis pitäny jäähä osastolle yöksi kivunhoitoon eikä semmonen innostanu minuu ollenkaa..Nukuin melkee koko osastolla vietetyn ajan, ei ollu muutakaa tekemistä ja kun nukku ni ei sattunu ni paljoa.
Nyt sitte kotona jatkan nukkumista ja huilimista, mitää ei oikee sais tehä ettei tikit repeile..Kipulääkkeet on oikein kivoja, humahtaa taas päähän..minkähän takia ne ei antanu mulle tommosia osastolla..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.