IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

OIKEAN ASIAN PUOLESTATiistai 09.12.2008 19:30

Vein tänään K-Marketin palautelaatikkoon yllä näkyvän viestin, johon tussasin kuvan ja kirjoitin: "Kinder Buenoja karkkihyllyyn, kiitos! Palautelaatikon luo kynä ja paperia! KIITOS! :)"

Tää asia on vaivannut mua jo hyvän aikaa. Toi on kotoa katsottuna lähin kauppa heti Siwan jälkeen, joten mä käyn siellä aika usein. Niillä ei oo ollut valikoimassa buenoja. :C Kindermunia kyllä on ja sit niitä pieniä kindersurkimuksia, mut ei se oo sama asia.

En oo tähän mennessä tullut antaneeks palautetta tästä asiasta koska mulla ei oo sattunut koskaan olemaan omia kirjoitusvälineitä mukana. Heillä möllöttää vaan se laatikko yksinään siellä, eikä lähistöllä ei oo mitään millä tai mihin vois kirjoittaa. Ehkä se on niiden strategia, jonka tarkoitus on saadaan ihmiset ostamaan papereita ja kyniä? :I

Katsotaan mitä tapahtuu!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.