IRC-Galleria

ToyBoyDancer

ToyBoyDancer

I'm just the worst kind

Joulu.Tiistai 25.12.2007 18:36

Miks joulu on keksitty? Siis pienenä se oli ihan kiva, mut ei nykyyään kun pitää kökkiä kotona ja "viettää laatuaikaa yhdessä koko perheen kanssa". Ja toinen miinuspuoli joulussa näin vanhempana on se, ettei enää saa hauskoja lahjoja, ja niitä saa muutenkin niin vähän!!!! Ja oikeesti ihmiset, sukulaiset yms. ei jouluna kuulu antaa hyödyllisiä lahjoja!!!! Yleensä lahjojen jakamisen jälkeen mun joulu on kulunut lukiessa lahjakirjoja tai kuunnellessa uusia lahjaksi saatuja levyjä. Mutta ei tänä vuonna! Lahjasaaliiseeni ei sisältynyt ainuttakaan levyä, ja ainut kirja oli suomi-ruotsi-suomi sanakirja xD

Mutta okei, okei, en oo ihan näin materialistinen ihminen kuitenkaan. Eilen huomasin itsessäni uusia, entistäkin sadistisempia piirteitä, sillä huvitin itseäni syöttelemällä eläimillemme mynthoneita (jeps, oon tietty kipeenä ku on loma)... Mut sekä nella että omppu piti niistä!!!! Omppu oikein pureskeli niitä ja kerjäs lisää :D Tosin sen jälkeen sille tuli kiire syömään lunta, mistäköhän lie olisi voinut johtua. Tällaisia rakkaudenosoituksia osoitan eläimilleni ja vieläpä jouluaattona!!!!!

Mutta huomenna töihin ja sit torstaina lähen (ehkä) luultavasti kaustiselle! Au revoir, kuten ranskalaiset sanovat! (Lainaus herra Wickhamilta, tänään tuli nimittäin Ylpeys ja Ennakkoluulo-sarja telkkarista, 5 tuntia putkeen <3)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.