IRC-Galleria

Trixie82

Trixie82

Teukki piukero

Detox kokeiluaLauantai 24.11.2007 21:59

Aloitin siis tänään 20 päivän mittaisen elimiston puhdistus kuurin Methodrain Detox juomalla. Päivän aikana pitää siis juoda 1,5L vettä, johon on sekoitettu 12ml detox uutetta. Litra on mennyt nyt tähän väliin ja vessas on saanu rampata melkein tunnin välein ja viel puolikas juomatta... Yllätyksekseni juoma on ihan hyvää, ei siis mitään kauheeta litkua haalean ruskeesta väristä huolimatta.
Piti tehdä ihan taulukko jääkaapin oveen mistä näkee päivät kuinka kauan on kuuria menty eteenpäin ja kauan viel jäljellä, eipähän tuu unohdettuu juoda. Kasviksiakin pitäisi syödä enemmän ja välttää sokereita ja rasvoja. No kahtotaan miten niitten kans käy, sokerista en niin välitä mut leivän päälle kyl on kiva saada ihan pikkanen voi sipaisu ja kasviksetkin paistetaan öljyssä, tosin kannattaa kuulemma vaihtaa oliiviöljyyn.
Jostain joskus luin et tällänen kehon puhdistus voi alkuun aiheuttaa hieman kivistystä päässä ja ainakin mulla jomottaa otsaa nyt, kuulemma merkki kuona-aineiden liikkeelle lähdöstä tai sinne päin. Mielenkiinnolla odotan et millasii vaikutuksia kyseinen kuuri aiheuttaa ja tuleeko musta ihanampi ja hehkeempi kuin ennen ku paskat saatu pois suolistosta. Ikivireän tätsy sano viel et tän kuurin jälkeen on hyvä sitten aloittaa laihdutus kun elimistö toimii paremmin, joten sitä odotellessa =D

Kirjoittelen tänne sitten aika ajoin mitä kropassa tapahtuu vai tapahtuuko mittää...

-Teukkis murmeli aka ärtsypiukero

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.