IRC-Galleria

TuQe

TuQe

Majoitukseni majoittaa minut sohvalle asumaan,se ei haittaa sillä onnellisuus ei ole materiaa!

Blogimerkintä

- Vanhempi »

VOI VITTUNAAMALauantai 29.10.2005 11:55

HUOMAAN ETTÄ KELLO ON 8 AAMULLA JA OLEN PELANNUT CEEÄSSÄÄ JONKUN 5 TUNTIA KOODIT JA SAMA MOKOLME PÄÄLLÄ 5 TUNTIA! PÄIVÄNI KOHOKOHTA OLI KUN PÄÄSIN KOTOANI ULOS NESTEELLE JOSTA SIIRRYIMMME JIRIIN DEMONUIKÄRRYLLÄ ESSOLLE! KÄVIMME MYÖS XXXCAMISSA NAURAMASSA LÄSKEILLE ÄIJILLE JOTKA VETI WEBKAMIIN HANDUUN!!! MINUSTA SE OLI HAUSKAA JA YSTÄVÄNI WILLE NAUROI MYÖS! LAITOIN VILLEN MYYNTIIN http://huuto.net/fi/showitem.php3?itemid=22950127 JA SAAN PALJON RAHAA JOS VILLE MYYDÄÄN! TOIVOTTAVASTI VOIMME OLLA KAVEREITA MYÖS MYYNNIN JÄLKEEN! SÖIN KURPITSAA JA KURPITSAN SIEMEN LENSI NENÄÄÄNI JA MINULTA LÄHTI TAJU! LÖIN PÄÄNI NÄPPÄIMISTÖÖN JA MINU CAPS:_LOOkkI MENI POHJAAN!!!!! MIRKKERISSÄ JOUDUN KÄYTTÄMÄÄN COPYPASTEA KUN KIRJOTAIN MUTTA SE ON HIDASTA KUN JOUTUU NAPSIMAAN KIRJAIN KERRALLAAN JA YLEENSÄ KUN EHDIN VASTAAMAAN OVAT KAVERINI JO MENNEET NUKKUMAAN! AINIIN HAIN TÄNÄÄN TÖITÄ ENKÄ SAANUT! TYÖN ANTAJAT OVAT HOMOJA RASISTEJA! AJATTELIN ETTÄ ALAN PIIRTÄMÄÄN PILLUJA SEINIIN JOTTA PÄÄSISIN ULOS USEAMMI KUIN KERAN VIIKOSSA! OLEN MYÖS HARKINNUT ÖISIN NUKKUMISTA,MIKÄ VOISI OLLA HYVÄ IDEA ELLEISE OLISI PASKA! NÄIN SEKSI UNTA VIIME YÖNÄ JA SE OLI KIVAA! AAMULLA OTIN UUDET KALSARIT
!!!!!!!!! VELJENI HAJOTTI HÄNEN WEBCAMINSA KUN OTIN HÄNESTÄ KUVAA JA NYPPÄSIN PIHDEILLÄ HÄNELTÄ HIUKSIA JOLLOJ HÄN SUUTTUI JA HAJOTTI KAMERAN! MINUN KUULEMMAN PITÄÄÄ OSTAA UUSI KOSKA HÄN HAJOTTISEN! JÄRKEEN KÄYPÄÄ EIKÖ? !!!
BTW JOS OLET LUKENU T TÄHÄN ASTI OLET TÄYSI IDIOOTTI JA SINULLA MENEE VIELLÄ HEIKOMMIN KUIN MINULLA! LAITA KOMMENTTIA JOS OLET LUKENUT NIIN MINUSTA EI TUNNU ENÄÄ NIIN PASKALTA KUN TIEDÄN ETTÄ OLET VIELÄ PASKEMPI!!

FAKTAA KISSOISTA! ENSAA AJAA AUTOA KOSKA EIOLE MAKSETTU MITÄÄN VEROJAJAMUUTAKAANVAKUUTUSMAXUJA! ANTAKAA MULLE TÖITÄ !

MINUSTA TUNTUU ETTÄ TÄSTÄ TULEE HYVÄ PÄIVÄ! TAIDAN NUKKUA KOKO PÄIVÄN..................................................................... JOS JAKSAT VITTUILLA TYPOISTA NIIN IMASE PASKAA JA HANKI ELÄMÄ! SILLOIN SINULLA ON VIELÄ VÄHEMMÄN TEKEMISTÄ KUIN MINULLA JA OLET ONNETON PILLUNNUOLIJA VAILLA PILLUA SEKÄ SNULLA ON PAHA AKNE NAAMASSASI JA MUISTUTAT PERSIKKAA JOKA ON OLLU VIIKON AURINGOSSA JOTEN KAMPAA NAAMASI JA PAINI VITTUUN MUN GALLERIASTA VITUN GALLERIA POLIISI TERVEISIN TUUKKA !

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.