IRC-Galleria

ViikonlopultaMaanantai 28.11.2005 03:33

Hieno homma, viikonloppuna jäi käymättä täällä nörttigalleriassa asti.. Jotenka vähän viikonlopun kuulumisia

Perjantaina koulussa hiki hatussa radiotekniikkaa ja mikroprosessoreita. Koulusta pois tultaessa väsytti niin hitosti, mutta ei auttanu mitään, auton keula kohti espoota ja hakemaan yhtä xboxia. Nooh, tämän jälkeen sitten kamat kasaan ja auton keula kohti vuoriniemeä! ..hiukka väsytti, onneksi teija tuli rattiin.

pe-la välinen yö: perjantai-iltana oli maa ihan lumeton, mutta lauantaiaamuna oli maassa 15-20cm lunta ja kokoajan tuli lisää.

Lauantaina oli puolilta päivin vuoriniemen koululla hirvenpeijjaiset. Taas yllätti miten monessa muodossa oli hirveä laitettuna. Paistina, viipaleina, keitettynä, palakastikkeena.. Oli sydäntä, kieltä, maksaa jne. Tuli maha täyteen ja hyvää oli! Illalla sitten saunaan ja saunan jälkeen enonkoskelle päin.

Sunnuntaina tuli nukuttua pitkään, yli yhteentoista. Pelasimme enonkoskella roborallya. Enonkoskelta lähettiin sitten vuoriniemen kautta ajelemaan takaisin pääkaupunkiseudulle päin. Ja taas nukuttaa, joten menempä pettiin. Joskohan tällä viikolla edistyn siivoamaan paikkoja?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.