IRC-Galleria

Blogimerkintä

- Vanhempi »

Matikan alkeiskurssi kiinnostuneilleTorstai 29.11.2007 01:10

Jos Kalle osti trilta kuusi banaania ja maksoi niistä 5mk ja 7 penniä ja liisa syö niistä puolet, mikä liisa silloin on?

- Perkeleenmoinen ahmatti?

Rohmu. Jos kalle käy taasen torilla ja ostaa mustalaismyyjältä haitarin 230 markalla, mikä kalle silloin on?

-Perkeleenmoinen typerys ku mustalaiset myy pelkkää romua. Ja köyhä.

Rasisti. Jos sitten liisa menee myös torille ja näkee siellä kallen soittamassa haitaria kerjäten rahaa, mutta kävelee hänen ohitseen katsomatta kallea, mutta heittää kallen maassa olevaan hattuun 3 mk 40 penniä, mutta pyytää vaihtorahaa, mikä liisa silloin on ja mitä kallelle on tiedossa sinä iltana?

-Öö...Sovitoseksiä?

Oikein! Kun Liisa jatkaa matkaansa ja huomaa hedelmäkojun jossa tarjotaan 2kg hedelmiä 5 markalla ja 66 pennillä, mutta yksittäin ostettuna kaikkien hedelmien kilohinta on 2 markkaa ja 57 penniä ja liisa hyväksyy tarjouksen, mikä on liisa silloin?

-Tyhmä tai kertaavassa matikassa.

Tismalleen! Kun liisa ryöväyksen huomatessaan soittaa kuluttajanasiavirastoon josta hänet ohjataan kuluttajanturvakeskukseen ja sieltä takaisin virastoon, kenellä silloin on asiaa varsinkin kun kalle myy lumipeitteen aikana "järvenrantatontin" heinäpellon laidasta liisalle?

- No nyt tipuin.

Silloin on karpolla asiaa. Sitten liisa päätyy rahattomana asumaan veneen alle ja lopulta myymään itseään 100 markalla ja 39 pennillä ilta. Mitä liisa silloin miettii? Nyt tuulis skarppina!

- Että olispa mies, koska miehille maksetaan yhteiskunnassa parempaa palkkaa? Okei, aika huono.

Eih, pölvästi! Se tietenkin miettii että miksi meni rohmuamaan kallelta 3 banaania. Mikä on tämän tunnin opetus?

- Älä rohmua kallelta banaaneja...?

No joo ja kuinka helposti naisesta voi tulla huora, varsinkin jos se ei hallitse normaalin ihmisen siveyttä ja päättelykykyä. Matikan alkeiskurssi osaltasi ohi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.

Yksityisyys