IRC-Galleria

huomenta!Perjantai 02.11.2007 08:16

Vapaa päivä ja mä olen hereillä, edellisen yön oli vielä valvomassa. huh. Kyl musta taitaa hyvä vaimo tulla ku vapaaehtosesti herään viemään mieheni töihin <3.

Kyl tää maailma on loppujen lopuks pieni paikka...kaikki taitaa tosiaan olla tuttuja toisilleen. Eiks se niin ollut et 6 ihmisen kautta tuntee kaikki, vai mitenkä?

Juu´u tänään alko vapaat taas. Yhtenä yönä radiosta soi XL5...tuli aika nostalginen olo. Pikku hiljaa alkaa tulla sellasia fiiliksiä et kuin vanha mä oikein oon..hah. kahdestakympistä pääsee niin alkaa kolkyt jo kolkuttaa takaraivos. Tosin mulla taitaa Mikon puolesta olla tulossa jonkinnäkönen kolmenkympin kriisi. Mut lapset olis kyllä kiva saada ennen ku tuo isukki täyttää kolkyt, 4vuotta siis. Mulla vielä MONTA MONTA MONTA. Tässä varmaan enemmän ja vähemmän on tullu julki mitä ens kesään tapahtuu ja lähimmät sen tietääkin, eikä se mikään salaisuus ookaan. Sitä mä odotan tosissani, päivää prinsessana. Ja voin vaan kuvitella kuinka komea Mikko silloin on <3. Joulukuun alussa me mennään Tallinnaan, toivottavasti löytyy kaikkee kivaa.

Joulukorttejakin pitäis alkaa tekemään, aattelin ihan ite vääntää. On niin paljon kivempi antaa omatekemä ku kaupasta ostettu, tosin nykyään kyl kaupastakin saa sellasia kortteja jotka näyttää siltä että ne on ite tehty, eihän sitä kenenkä tarvi tietää. Mut ne kortit mitä tänä vuonna meiltä tulee on kyl oma tekosia, 100%.

Luvattiin lunta viikonlopuks, näin jo unta lumesta, tuliskin...

Joulukinkkua odotellessa, hyvää syksyä! vielä ei varmaan voi sanoa että hyvää joulun odotusta, vaikka mä sitä odotankin...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.