IRC-Galleria

Tuuriviili

Tuuriviili

Viiden tähden sekopää

Wanhat...Keskiviikko 07.10.2009 01:08

Apuaaaaaa mullei oo paria ;o
Ja koht tarvis mennä jo jos meinaa teettää puvun ja ;__;
Kuka tarjoutuu? *puppyeyes* :D

Voe jumalauta...Tiistai 06.10.2009 18:28

Tää on ku joku kuvake? aaaaargh. Missä selkeys ;__; oonko ainoo jonka mielest tää on keskeneräsen näköne... Hyvvee synttäriä mulle, pilasivat mu elämä! :'DD

R.I.P Murri<3Tiistai 29.09.2009 00:40

Sil oli kasvain nenäontelossa, joka laitto sen aivasteleen verta jatkuvasti...
Sit kilpirauhasen liikatoiminta, lääkityksestä huolimatta enää pelkkää luuta ja nahkaa...
17vuotta, vanhempi kun mä. Ens kerralla tulee oleen vaikee mennä mummulle, murrikka on aina ennen ollu siel... :<
Oli tosi kivaa, onneks lähin. Naurettiin, Laulettii ja vähä ehk unohettii ne säännötki, hupshups :D nyt on kaamee olo, mut oli se sen arvost!
thanks Pirki, Thomas, Nea, Tamsu, Laura & "kauheet tamperelaiset"
Jos tapaat ihmisen, joka ei todellakaan halua olla yksin, hän on poikkeuksetta vaaka. Tietysti tämä johtuu siitä, ettet mielestäsi kerta kaikkiaan ole ehjä, ellei sinulla ole kumppania. Tämä taas voi joskus johtaa tuhoisiin ihmissuhteisiin, joiden tiedät syvällä sydämessäsi ajautuvan umpikujaan, mutta ainakin ne merkitsevät, että elämässäsi on joku ihminen. Olet rakastunut rakkauteen melkein kuin leijona, mutta kun leijona on aina hallitseva ja voimakas, sinulla on taipumus uskoa, ettei elämistä ilman ihmistä, jota rakastaa, viitsi oikein edes harkita. Sisimmässäsi toivot joskus, että olisit yhtä yltiöpäinen kuin vastakkainen merkkisi oinas tai että sinulla olisi leijonan suunnaton itsetunto, mutta valitettavasti on todettava, että voit olla jokseenkin mukavuudenhaluinen ja vakuuttaa itsellesi, että todella tarvitset ihmissuhteen tunteaksesi itsesi eheäksi. Luonteesi tässä puolessa on jotakin naiivia ja kypsymätöntä. Kun avaudut kuuntelemaan sisäistä ääntäsi, huomaat syvällisimpien tarpeittesi edellyttävän sopusointua oman itsesi kanssa eikä pelkästään jonkun toisen kanssa - vaikka voikin olla suurenmoista, kun suhde on sopivasti tasapainossa. Opittuasi myöntämään, että pystyt huolehtimaan omista tarpeistasi, sinun on paljon helpompaa luoda tasapainoisia suhteita kaikkien kanssa. Luontevalle, rauhaa rakastavalle ja viehkeälle vaa’alle sopivat parhaiten kaksonen, vaaka ja vesimies, mutta myös vahvat leijona ja jousimies.

Rapuleikki.... :'DDDDDDDDLauantai 12.09.2009 17:51

Luna sanoo:
mite meni sukellus?
Piece Of Mind sanoo:
noo ihan hyvin vesi oli kyll kylmää ja näkyvyys oli surkee, nähtii 3 kuollutta rapuu ja pikku ahvenia ja 59 kuvasta 4 ehkä onnistu :D eli aikas normi ^^
Luna sanoo:
miks kuolleita :(
Piece Of Mind sanoo:
varmaa rapuruttoo liikkeel, ne oli sillee maha ylöspäin pohjassa, tosin niitten jalat liiikku et vois olla joku kiva rapuleikki (:

Not-so-pörrö-todayTorstai 20.08.2009 20:22

Eilen taas lyheni ottis semmosille "hapsuille", ja muutenki oheni ja lyheni hiukset kauheesti. En osaa ollenka elää, nää on nii ohkaset ja päätä myöten. Seuraavat kaks viikkoo taitaaki olla bad hair day ennenku oppii laittaa taas.... Byhyy :D

Mut on ainaki punaset!

Pirkink läksiäisetkSunnuntai 16.08.2009 05:08

Mentiin Pirkille, piti olla viielt mut mä ja Hanna taidettii olla siel lähemmäs kuuden aikaa... Si katottii Miami Inkiä, kunnes alettii Hannan kaa väsään lättyjä. Eihän siitä vittuakaan tullu, jote tehtii si pannari. Si katottii Twilight, kaikki muut nähny jonku 100000 kertaa paitti mä ja Thomas. Oli se ihan ok, mut ei kyl sen kaiken hehkutuksen arvonen. Sit Ira alko tehä lähtöö, ja heitin Hannanki kotiin poteen päänsärkyä. Sit takas ja dataileen ja jutteleen suvuist yms.
Joskus 12 aikaan si Heseen. Mä ja Nea mönkijöil, Pirki ja Tomaa käveli. Siel syötiin jotain, ja häröiltiin PAAAALJON (kommakkaa mulle niit juttui, unohin jo puolet!!)
"Ku Saku, on niinku Säky, ni jos ois Pera, ja si se ois Perä, ja si sanois et Perä on kiva"

Si "lähettii", ja jäätii pihaan häröileen, vetään Elämälle Kiitos, Ravileikki ja vaikka mitä noloo, hullua ja kummallista. Tällä naurulla elää taas pitkään, Kiitos pachi, HungryGhost, Nezz, Haataja ja Ira!

Talent Suomi, Tampereen karsinnatSunnuntai 16.08.2009 04:55

Eka oli ihan sikahyvä, en muista nimee, mut niil oli kolme semmosta isoo xylitolia (xylofonia, hmm...) ja kaks rumpua, ja ne oli loistavia! Si Motoriikka-Miikka, joka veti Dooriksen mimiikkana, se oli UPEE. Streetdance-ryhmä joka eka keskeytettii heti alus, "te ootte nii hyvii et näin jo tarpeeks", mut si kameramiehet oli kämmänny ja ne näytti sen kokonaan, ONNEKS. Si vatsa- ja tankotanssii, äiti-tytär -laulua, hymni, laulua, laulua, Michael Jackson -imitointi.. Jäi kiva fiilis, ja Jaanalla oli reikä pyllyssä!

SPerjantai 14.08.2009 20:41

Kommentoi tähän, niin saat minulta kirjaimen.
Sen jälkeen kopioit tämän itsellesi ja listaat kymmenen rakastamaasi asiaa,
jotka alkavat kyseisellä kirjaimella.

01. Suklaa
02. Seura
03. Salaatti
04. Seksi
05. Seurustelu
06. Something for the Corporate
07. See äs ii
08. Salaisuudet
09. STEREOT!
10. Söpöily ^^