IRC-Galleria

Tuuriviili

Tuuriviili

Viiden tähden sekopää

fuTiistai 23.02.2010 18:11

Linkitä minulle jokin kappale, jonka koet jollain tapaa liittyvän minuun.
Sinun ei tarvitse selitellä valintaasi sen kummemmin.
Lisää sen jälkeen tämä teksti omaankin blogiisi.

Hyvää ystävänpäivää :)Sunnuntai 14.02.2010 14:33

Hihi, purrmau<3

Afrikkalaisia miinanhaistelijarottiaPerjantai 12.02.2010 01:05

Niin määkä.
SINAP, WHEN I'M TALKING TO YOU!
^^

Kukaan mitään kysy kuitenkaa! =DTorstai 04.02.2010 23:28

Aion olla rehellinen 24 tuntia. Voit kysyä minulta mitä vaan. Mitä se on, vastaan
totuuden. Haastan sinut tekemään saman itse ja katsomaan mitä saat kysymyksiin!
Olet utelias, spontaani ja ajatuksissasi nopea ihminen. Teet valintasi elämässä intuitiivisesti turhia pohdiskelematta. Tiedät mikä on oikein ja väärin, muttet osaa välttämättä perustella mielipidettäsi. Jotkut asiat vain vaikuttavat luontevammilta ja toiset ihmiset mukavammilta kuin toiset. Luotat vaistoihisi ja omatuntoosi valintoja tehdessäsi ja olet herkkä aistimaan ympäristössäsi tapahtuvia muutoksia. Painottelet järjen ja tunteen välimaastossa; et kovin paljoa tekojasi harkitse, muttet ole täysin tunteidesikaan vietävänä. Keskusteltaessa yhteisistä asioista saatat kesken keskustelun yhtäkkiä vaihtaa mielipidettäsi myöntymättä silti kenenkään toisen kantaan. Aatteesi ovat suurpiirteisiä ja etsivät muotoaan. Toisaalta et ole kaavoihin kangistunut. Et välttämättä ole paras ihminen ilmaisemaan ajatuksiasi selkeästi ja ura luonnontieteellisen eksaktilla alalla tuskin tyydyttää sinua. Mielenliikkeesi ovat muille mysteeri ja saatat hakea vastauksia yliluonnollisista asioista.

Cinema Bizarre- Silent screamSunnuntai 31.01.2010 18:17

I don't need fakes around me
All I want is you to be with me

Nurzery [Rhymes]Sunnuntai 24.01.2010 21:30

Once I was the one who loved you,
Gave you all I ever had.
I was the one who was always with you,
Now I am the only one that’s left.
Feel my pain and feel my sorrow:
Pay for what you did to me.
Now its time for you to swallow
The mercy you gave to me.
<3

Perjantait<3Perjantai 22.01.2010 17:24

Kameli ja norsu tapasivat. Norsu kysyi: "Miksi ihmeessä sinulla on tissit selässä? Kameli vastasi: "Tyhmä kysymys sellaiselta, jolla on kyrpä keskellä naamaa"

Ihminen, maailman älykkäin eläinSunnuntai 17.01.2010 16:16

http://www.youtube.com/watch?v=1mhFs-uLyWo

Miljoonia koiria ja kissoja tapetaan vuosittain turkkien vuoksi. Tutkijat löysivät Aasian tehtaista varastoja, joissa oli 50 000 -100 000 nahkaa. Yhden takin valmistamiseksi tapetaan yleensä 10-12 aikuista koiraa. Yhden kissaturkiksista tehdyn takin valmistukseen tarvitaan jopa 24 kissaa.
Kiinan Harbinissa HSUS:in tutkijat todistivat, kuinka saksanpaimenkoira oli vielä tajuissaan ja räpytteli silmiään, kun sitä nyljettiin. Koiratilalla muutaman tunnin matkan päässä Harbinista tutkijat näkivät kuolleita koiria koukuista riippumassa, kun vielä elossa olevat koirat odottivat kuolemaansa samassa kylmässä tilassa.
Yleensä koirat ja kissat tapetaan yhdessä maassa, ja niiden turkikset jalostetaan toisessa. Valmiita tuotteita myydään eri puolilla maailmaa. Koira- ja kissaturkiksia ei käytetä ensisijaisesti täyspitkiin turkkeihin, vaan turkissomisteisiin anorakkeihin, hansikkaisiin, hattuihin, leluihin ja muihin asusteisiin. Turkiksella päällystetyissä esineissä käytetään myös usein koira- ja kissaturkista, itse asiassa arvion mukaan 20 prosenttia niissä käytetyistä turkiksista on peräisin koirasta tai kissasta (loput ovat peräisin kanista tai vuohesta).

Kattokaa tota kuvaa ja miettikää niitä turkisreunushuppujanne!

[Ei aihetta]Lauantai 16.01.2010 02:07

Sininen on aurakentän hellä hoivaaja. Hän tekee kaiken sydämensä ja tunteittensa ohjaamana. Hänen elämäntarkoituksensa on rakastaa toisia, opettaa toisille rakkaudesta ja saada tuntea olevansa rakastettuja. Elämän arvojärjestyksessä hänellä on kolme asiaa ylitse muiden: rakkaus, ihmissuhteet ja henkisyys.

Sininen on usein opettaja, terapeutti tai sairaanhoitaja. Hän haluaa auttaa toisia ja saada kaikki tuntemaan itsensä rakastetuiksi ja hyväksytyiksi. Ihmiset kääntyvät helposti sinisen puoleen saadakseen apua, tukea ja ymmärrystä, koska ovat tottuneet siihen, että sininen on aina olemassa heitä varten, heidän käytettävissään.

Vaikka sininen tarjoaakin toisille sen olkapään, jota vasten voi nyyhkyttää ulos murheensa, on hän itse myös herkästi kyynelissä. Hän itkee ollessaan iloinen, surullinen, loukkaantunut tai suuttunut - ja silloinkin kun siihen ei ole mitään syytä.