IRC-Galleria

06.09.2008 <33Perjantai 17.10.2008 18:38

Tää päivä oli jotain niin ihanaa! <33

Heräsin aamulla joskus 9 aikaan. Sit valmistelin kaikki tavarat mukaan mitä tarvitsisin Linnanmäellä ja Lovexin keikalla. Pakkasin ne kaikki reppuun. Joskus 11 aikaan lähettiin.

Iskä vei mut Lahden rautatieasemalle missä Hanna tuli vastaan mua. <33 Siitä Hanna kyytsäs mut tarakalla Hannan kotiin. Hannalle päästyämme juttelimme kaikenlaisesta. Tärkeästä ja turhasta. Naurua kyllä riitti.

Sitten lähdettiin Mäkkäriin syömään, kun Hanna niin halus. Siellä sitten riehuttiin ja syötiin. (Ja naurettiin.) Juteltiin taas kaikenlaista. Soitin siinä sit äidille ja onnittelin syntymäpäivän johdosta. Täytti jo pyöreitä vuosia. (40)

Talsittiin taas Hannalle valmistautumaan lähtöön. Meidän oli tarkoitus mennä junalla ja olimme jo myöhästyneet 2 junasta. Kun Hanna oli vaihtanut vaatteet, minä meikannut ja kumpikin katsonut tavarat kasaan, lähdimme rautatieasemalle. Ostimme asemalta liput ja menimme odottamaan junaa joka lähtisi 14:17. Juna saapui raiteelle 2 ja astuimme junaan ja valitsimme paikat junasta. Junamatka meni todella nopeasti siinä höpötellessä, nauraessa ja musiikkia kuunnellessa.

Vihdoin kuitenkin saavuimme Pasilaan. Astuimme junasta ulos ja kävelimme ulos. Linnanmäki näkyi rautatieasemalta ja niin me lähdimme kävelemään kohti Linnanmäkeä. Melkein juoksimme sinne. Olimme niin innoissamme.

Vihdoin saavuimme Linnanmäen alueelle josta ostimme isohupi-rannekkeet. Sitten lähdimme kiertämään Lintsiä. Ensimmäisenä, kummitusjunan edessä Ari Koivunen käveli meitä vastaan ja eihän Hanna sitä huomannut, vaan jatkoi matkaa, kun minä taas jäin paikalleni yllättyneenä. Sit juoksin Hannan perään ja sanoin:
"Ari Koivunen meni tossa äsken, näitsä?" Hanna katsoi Arin perään ja sanoi:
"Ei toi oo Ari Koivunen,"
"No kyllä muuten on," sanoin minä siihen. Sitten Hanna katsoi tarkemmin.
"Eiku on toi Ari Koivunen," Sitten siinä saatiin kauhea kohtaus mikä ei meinannu loppua oikein millään. Jatkoimme matkaamme.

Kun olimme käyneet muutamassa laitteessa ja kiertäneet Lintsiä ympäri näimme Lovexin pojat. Siitä vasta kohtaukset tulivatkin. Meistä tuli ihan hulluja. Hanna sit yritti repiä mua poikien luo, mutta turhaan. Mä en vaan kertakaikkiaan pystyny. Olin ihan jumissa. Sit Lovexin pojat meni syömään ja me jäätiin vahtaamaan siihen ulos. Välissä kyllä kävimme muutamassa laitteessa. Siinä kun odottelimme, että koska Lovexlaiset tulisivat ulos Ari veti jotain harjoittelua lavalla. Se ei ollu viel kunnollista soittamista. Kauan odoteltuamme päätimme lähteä vuoristorataan. Sieltä palattuamme Hanna osti hattaran ja mä vähän makeaa kans. Sit me ajateltiin, et onkohan Lovexin pojat vielä syömässä ja mä keksin, et Hanna vois käydä vessassa peseen kädet (Koska ne oli ihan tahmaset) niin nähtäis olisko pojat viel siellä. Ja eiväthän he olleet siellä enää. Lähdimme sitten etsimään heitä. Ei me sit kai muistaakseni löydetty niitä. Myöhemmin kuitenkin löysimme pojat ja kävimme hakemassa nimmareita.

Keikka alkoi 7 aikaan. Vaikka vettä satoikin kaatamalla, se ei menoa haitannut. Pompittiin ja riehuttiin siellä. Lava oli vaan tylsästi silleen ylhäällä niin ihan lavan eteen ei päässyt, mutta ei sekään haitannut. Keikan loputtua riensimme lavan luokse jossa pojat sitten jakoivat nimmareita ja yhteiskuvia halukkaille.

Sitten siinä iskä soitti ja sano et se on jo Hesassa Lintsin parkkipaikalla. Lähdettiin sit juoksemaan sieltä pois päin, koska Hannalla oli vähän kiire kotiin. Muutama yhteiskuva räpsittiin siinä matkanvarrella. Autoon päästyämme laitoin heti Lovexin levyn soimaan. Juttelmimme siinä Hannan kanssa vielä päivän tapahtumista.

Lahteen päästyämme saatoin Hannan kotiovelle ja hyvästelin hänet. Siitä sitten matka jatkuin kohti kotia.

Uudestaan jos saisin elää tuon päivän, se olisi mukavaa. <33

Kiitos Lovexin pojat ja Hanna <33 <33

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.