IRC-Galleria

jussi ohi!Sunnuntai 21.06.2009 15:15

Mnetiin sit leväniemee iha yöks, itsellä oli 2 päkkiä kultsia. Oli hauskaa.. Heikkikin pyysi minut tanssimaan, oliha tuo suostuttava ku nii kohteliaasti tuli kädestä pitäen pyytämään :D tosin sen jälkeen oli leikkaus haava kipeä niin jouduin ottamaan lääkettä päälle.. Sen takia en varmaan saanut edes kaikkia juotua (3 jäi) kun väsy iski kun lääke vaikutti. Syötiin todella mahtavan makuista poroa mikä oli ollut parisen päivää marinaadis.. Jaksoinko peräti 3 palast syödä.. ja makkaraakin tuli taas syötyä et on se kiintiö jonkin aikaan täys.

On se jeppe sit fiksu koira, nurmikol kauempana oli joku jättäny tyhjän tölkin, laiskuuttani osoitin sitä tölkkiä 'leirist' jepelle et hakee sen pois, tämähän viisaana haki sen ja toi keskel 'leiriä' ja jätti siihen. Voi että kun on koira-kuume taas niin korkeal <3 Varsinkin kun niitä koiria oli siel nii paljon joiden kaa telmiä et voi että!! Jeppe, mimmi, sohvi, mira ja ellinoora <3 Mä tahton koiran!! jonka kaa harrastaa kaikkee agilitya ym ym ym oi joi!!

Olin minä siinä hetken grillimestarinakin. iha jees puuhaa muttei mulle tarkoitettua :D ei sitä jaksa koko ajan vahtia millon ne makkarat o valmiina.. Ei tullu käytyä marjoniemes vaik tarkoitus oli, mut ei tuo haittaa, hauskaa silti oli :) Ja joka puolella haisee × muna × *sormet ×* Kemma^ ;P En voi muuta sanoa kuin et kyl osas olla levotonta ja härskiä juttua koko ajan :DDDD Nyt muistan miks oli nii mukava käydä leväniemes vaik melkein kaikki siel onki sukulaisia.. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.