IRC-Galleria

Uilenspiegel

Uilenspiegel

Tallipäällikkö

tällä hetkellä -10 astettaPerjantai 10.11.2006 22:13

päivällä oli ihana ilma vielä, paisto aurinko ja oli vaan pari astetta pakkasta. anne tuli puolilta päivin ja kerettiin käyä ruunat liikuttaan ennenku markku tuli. ja kyllä siinä välissä kerkes muutaki tehä, ku sillä vähä venähti vaikka eka meinas tulla klo 12, onneks soitti että kerkiän käyä liikuttaan pollet ennen ku se tulee. Toto oli kiltisti ku veret otettiin ja siru laitettiin. markkuki kehas että hienon näkönen varsa, ehottomasti viedä ens vuonna näyttelyihin. :)

onneks anne on ottanu mun hevosista uusia kuvia, ihania talvikuvia. talletettiin heti mun omalle koneelle ne ;) ollikainenki sai ulkoilla tänään hetken ku ei ollu enää kuumetta päivälläkään mutta illalla oli ihan vähäsen. ois pitäny malttaa pitää se vaan sisällä, mutta tiesin että hille ois tykänny paskaa jos se ois ollu karsinassa sen tunnistuksen ajan :/ minkäs teet ku on niin saakelin pieni talli! tahtoo isomman... ja sen koiran, ehdottomasti! kamala kuume ollu jo vuoden, mutta jos suunnitelmat menee nyt niinku pitää niin saan sen kohta..! (heh, saa lolaki sitte leikkikaverin vai mitä anne :) !)

no eipä kai muuta ihmeellistä oo tapahtunu. piti tulla tässä vesalla käymään koneella istuun, oli vähä muitaki asioita nettiin... saa nyt tehtyä sitte ne kirjanpitohommat sekä lohkokortit loppuun.. -on neki vähä kestäny... heh. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.