IRC-Galleria

Ukkeli_

Ukkeli_

kulkunen kilahtaa

Ehkä paras viikonloppu ikuna Maanantai 17.08.2009 00:35

Huh huh... Parasta vähän purkaa fiiliksiä näin sunnuntai-iltana tajuttoman vitutuksen alaisena. Vitutus ei siis liity menneeseen viikonloppuun, vaan huomiseen koulupäivään (juu kyllä: emoemo, angstangst). Mutta anygays: perjantaina vietettiin Essin läksiäisiä ja synttäreitä Hauholla. Perkuleen hauskaa oli: fetissibileet ja vitusti mehua. Lauantaina sitä sitten tuli aamusta mietittyä siinä oksentaessa, että selviääkö sieltä Hauholta hengissä Tampereelle kemuttamaan isosiskon luo.

No, lauantai lähti kuitenkin hyvin käyntiin. Pyörähdin Hämeenlinnassa täällä kotona suihkussa, ja samalla vaihoin vähän vaatetusta. Taru lupautui Essin ja Martan kanssa heittämään mut rautatieasemalle, jotta joskus selviytyisin sinne Treelle asti. Asemalle ajettaessa puhelin sitten soi ja isosiskon poikaystävä ilmoittaa, että "Tota, tilanne ois nyt se että tulkaa te kaikki dokaamaan meille ja jättäkää auto yöks parkkiin." Niinhän sitten tehtiinkin! :D Täysin spontaanisti lähdettiin sitten koko porukka kohti Tamperetta. Sinne selviydyttiinkin, Alkossa käytiin ja hauskaa pidettiin! :)

Täytyy sanoa että aivan helvetin mahtava vkl, kyllä unohtui arki ja murheet! Kiitosta siis kaikille perjantaina Hauholla olleille ja lauantaina "Manseen" tulleille ;D

Näitä reissuja lisää!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.