IRC-Galleria

Usagi-chan

Usagi-chan

WHY AM I STILL HERE ;_____;

Repesin + ja yllätyksekseni avautumistaKeskiviikko 01.06.2011 23:51

Joo ihkuu moi päättötodistus, jee.

Pääaine (käyrätorvi) tuloksena erinomainen 21/25 (prima vista 4/5) (miksi ei ollut parempi? Koska idioottina panikoin edellisenä päivänä ja soitin 5 tuntia, sekä olin valinnut itselleni kivan mutta rankan ohjelmiston + EXTRA-KAPPALEEN. olin tyhmä :3 väsähdin siinä lopussa niin tuli tyhmiä hallintavirheitä.), musiikin teoriat 1-4 arvosanana kiitettävä.

Mille repesin?
Junioripuhallinorkesteri: 6 lukuvuoden ajan
Nuorisopuhallinorkesteri: 2 lukuvuoden ajan
Lahden sinfoninen puhallinorkesteri: 2 lukuvuoden ajan

1) Olen varmaan AINOA koko Lahden konservatorion historiassa, joka on ollut kuusi vuotta junnuissa.
2) Lahden sinfoninen puhallinorkesteri kuulostaa liian hienolta LOL ja sit päästii sinne Aleksin kans ennen kuin piti/"olis saanu" vaan koska edelliset torvet lähti. Tilanne:

Oltii Aleksin kanssa nuorisopuhallinorkesterissa ollessamme tosi leuhkia ja kaikkee koska me aina osattii ja meitä ei ikinä pyydetty eriksee kattoo jotai kohtaa ja oltii vaa hyvii, "naurettii" muille ja sillee.. ei me siis millää pahalla ikinä, kunhan viihdytettii itseämme koska niitten "erikseen harjoittelut" vei meiltä soittoaikaa ja sai parhaimmillaa olla sen 30min soittamatta.. nous vähän pissi päähän jne.. Ekana päivänä LSP:ssä.. "psst.. hei Sere, pitiks meidän jo soittaa?" "......mä en tiedä, kerro sä mulle..." *hermostunutta naurua*
Me ei pysytty ollenkaa mukana ja kun pysyttiin niin sormet ei pysyny mukana XP
Nyt pysytää mukana.. tosin mun kohdalta se on täysin Ilkan ansiota koska se on johtotorvena.. THANKGOD johtotorvena oleminen nuokuissa ei ollu mitää, mut tuolla.. ei kiitos :D Kyl ne mulle kyllä joskus tunkee ykkösen tai joskus oon jakamassa ykköstä (ne kun ei ole mitään herkkuja soittaa yksin, edes meidän ylirocksuperstara-johtotorvelle) nii on ihan kiva saada haastetta.
Tosin kun ne tunkee mulle jotain oon ihan paniikissa.
Mä en enää uskalla soittaa ykkösstemmaa XD En usko enää osaamiseeni sen jälkeen kun Ilkka tuli johtotorveksi XP Mä tukeudun häneen vähän liikaa mitä tulee niitten randomien kappaleiden soittamiseen XD
Tosin joskus hänkin sortuu auttamaan mua liikaa :D:DDDD
Kyllä tämä tästä.
Ja niin pois päin o.o

Ketää ei kiinnostanut, kunhan kirjotin mitä hermostot sormien lihaksille käskyjä tuo. :D
Nyt... Menen iltapalalle.
Heihei :3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.