IRC-Galleria

VIIVIFANNY

VIIVIFANNY

♥ tsuippaduii

meikä veiTiistai 24.11.2009 00:52

"Mitä Jeesuksesta tiedetään ?

Voiko Jeesus olla oikeasti olemassa?

Jeesus syntyi noin 7 eKr. Hän oli Jumalan poika. Jeesus opetti opetuslapsia uskomaan isäänsä, Jumalaan. Jeesuksesta lähti koko Jumala-hömpötysetenemään. Hänet ristiinnaulittiin n. 30 jKr.

Jeesu paransi sokeita, kulki vetten päällä, tarun mukaan- Hänen "ihme-tekonsa" ovat vain yhtä urbaania legendaa. Pikku lapsille opetetaan: "Jeesuksella on ruskeat, kiharat hiukset ja tumma parta ja silmät". Kuvissa Jeesuksella on vain pieni lannevaate. En väitä, etteikö Jeesusta olisi koskaan ollut, mutta hänen ihmetekonsa menevät yli ymmäryksen. Eikö siihen akaan pelätty noitia yms ? Miksei Jeesusta poltettu roviolla?

Minulla on vahva mielipide Jeesuksen ja Jumalan suhteen, eikä sitä saa horjumaan.

Jeesus opetti rukoilemaan "isä meidän" - rukouksen opetuslapsilleen. Opetuslapsia oli 12. Kun Jeesus oli ylösnoussut alkoivat opetuslapset uskomaan ylösnousemukseen. He levittivät asiaa kaikille, ja nyky päivänä, Jeesus on uskontomme tärkeimpiä henkilöitä."

By: Viivi 8A

3/6 pistettä

Maikka:

Tehtävänä oli esitellä Jeesuksen elämää historian näkökulmasta (=mitä voimme tietää) ja verrata sitä evankeliumien (=uskonnolliseen) näkökulmaan.

Hönpötys: ei tällaista esseeseen

ihmeteot: tiede ei voi todistaa ihmetekoja tehdyiksi, muttei myöskään tekemättömiksi.

Lanne vaate: ?!?

Minulla on vahva mielipide Jeesuksen ja Jumalan suhteen, eikä sitä saa horjumaan.: Esseessä ei pyydetty ottamaan kantaa asiaan.

MÄKI SUA ESSI !

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.