IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

20 vuotis synttärit :)Lauantai 13.05.2006 02:03

Täällä Englannissa on tapahtunut aika paljon asioita, mutta ajattelin kirjoittaa hieman 20. vuotis synttäreistä :)

Eli, päivä alkoi herätessäni noin kolmen aikaan, jonka jälkeen menimme Lauran kanssa pizza hutin buffettiin (ei ikinä kannata tarttua "syö niin paljon kuin haluat" koukkuun...), jonka jälkeen sitten täpötäytenä menimme aloittelemaan lauran kämpille. Sieltä jatkoimme työpaikallemme the living roomiin, jossa maksoimme lauran kanssa parista juomasta ja loput yksi baarimikoistamme tuppasi nenäni eteen, enkä kohteliaisuuttani kehdannut kieltäytyä ilmaisista juomista x) the Living Roomissa oli muotishow ja sitä seurasimme, sen jälkeiset asiat alkavatkin jo hieman hämärtyä..

Brett ,yksi vakio asiakkaistamme, lyöttäytyi seuraamme jossain välissä ja kuulema hän esitteli minut kauniille mallille nimeltä Grace. Minä tietenkin tein pelimiehen vedon ja poistuin aika lailla samantien. Todennäköisesti läksin vessaan, en oikeastaan muista ja parempi niin, sillä muuten harmittaisi ja kunnolla :D Living Roomista lähdimme toiseen baariin jonne meitä eräästä syystä ei päästetty. Eipä siinä mitään, jatkoimme toiseen baariin ja mielestäni poistuimme aika pian ja lähdimme Brettin luo.

ööh.. siinäpä se, oikeastaan kirjoitin koko jutun koska halusin kertoa että pääsin Brettin PORSCHE CARRERA 4 avoversion kyydillä, eikä minulla ole varmaankaan koskaan ollut autossa niin hauskaa, tai noh.. ei ainakaan silloin kun auto on ollut liikkeellä x)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.