IRC-Galleria

tjotain..Keskiviikko 10.05.2006 12:06

Eilen eksyilin Keuruu:lle, toin paketti auton äitille tänne ja sain vaihdossa Vectran ;) Ei huono vaihtokauppa todellakaan.. Koska tuo paku on parhaat päiväsä nähny joskus -90 luvun alussa.
Kohta pitäi käydä Keuruun poliisilaitoksella uusimassa ajokortti nopsaan & käydä pankissa tilaamassa uus pankkikortti.. Jos ne antaa sellasen tälläselle tuhlaaja pojalle ;)

klo. 10.30 pitäisikin sitten auton ja oma nokka suunnata kohti Tuuria (Veljekset Keskisille), siellä on yrityksen palaveri ja samalla mun tutkintoo suoritan siellä.. (Yrittäjän erikoisammatti tutkinto) Kokouksissa on vaan aina peppu ihan puutunu ja mulla on aina tosi "kivaa" niissä.. IhqDaa =)) No kokous alkaa joskus 12.oo ja kestää - 16.30, tosin välillä on ne 10x kahvi taukoa + ruokailu (1h). Ehkä sen siis just ja just kestää.. Jänskä päivä siis tulossa (ehkä), vähiten kyllä ton kokouksen takii ;) MUt se on salaisuus, ei kaikkee saa paljastaa. Sit jos tää olis pidempi juttu niin vois loppuun laittaa sen bonuksena, "kiitos kun jaksoit lukea koko tekstiN".

Jeps.. mut nyt tää poika lähtee kiitämään :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.