IRC-Galleria

VasKiPerse

VasKiPerse

Töitä töitä...

Lokit koston himosia kusipäitä?Tiistai 11.07.2006 22:54

Onko lokit viisaampia kun luulimmekaan?
Mitä niitten puupäitten pään sisällä pyörii?

Iisalmen "lokkimafia" kävi kostoretkellä maanantain ja tiistain välisenä yönä, terrorisoivat autoani kuorruttamalla sen yltäpäätä valkoiseen paskaan.
"Lokkimafian" viha minua vastaan luultavasti johtuu kaverini ideasta pommittaa niitä Iisalmen torilta ostetuilla makkaraperunoilla, nämä puupäiset ystävämme luultavasti ovat viisaita ja kaunaa kantavaa vähemmistöä, jotka suunnittelevat jotain suurta maailman vallotusta ja ennenkuin huomaammekaan lokit valtaavat maailman torit ja sitä kautta koko maailman. olkaa siis varuillanne, kukaan ei säästy lokkien lintuinfluenssa paskoilta jotka niin salakavalasti yön aikana kuorruttaa kunnon kansalaisten autoja. nam nam...

Tänään töissä: Istahdin pitämään taukoa terassille kun huomasin että koston himoinen puupää tupsahti kuin tyhjästä eteeni noin 1,5m päähän minusta, siinä se tepasteli ympyrää niinkuin joku maailman omistaja ja tarkkaili liikeitäni pahasti mulkoillen, minä sammutin puoliksi palaneen tupakkani ja syöksyin sisälle ennenkuin se höyheniään pöyhistävä kusipää syöksyy kiinni ja repii silmät päästä ja paskoo verisiin silmäkuoppiini... muistakaa! älkää ryppyilkö lokeille ne verenhimoset möhömahat vielä paskoo päällenne joku kaunis aamu.


niin ja varohan sinä kyseinen kaveri joka olit paikalla kun potut lentelivät, LOKKEIN KOSTO ON SULOINEN!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.