IRC-Galleria

Ai mun jalat!Keskiviikko 26.10.2005 23:27

Jalkoja särkee..
Oli taas pitkä päivä.. Eka kouluun, sit sieltä päätinkin lähteä Megazoneen, sit tuli käytyä Sokoksella ostaa kunnon valurautapannu jonka jälkeen tuli mentyä takas zoneen... 1½h siellä tuli yhteensä taas tänää oltua..
Ei siinä muuten mitään mut kun lähti vielä käymään Lauttasaaressa hakee muutama kiintolevy mitä tuli huutonetistä ostettua niin sillä reissulla sit tuli seikkailtua edes takaisin kun joku helvetin valopää oli keksinyt laittaa _kolmeen_ rakennukseen sama talonumero. Ensin oli päiväkoti, sitten oli kirjasto/nuorisotalo jonka jälkeen vasta oli se talo mitä etsin. Hieman ihmetytti kun oli etsimässä kerrostaloa ja vastaan tulee päiväkoti jonka osoite vastaa mulle annettua... No puoli tuntia siinä helvetin räntäsateessa seikkailin edestakaisin kunnes löysin oikean talon.
Tarkoitus oli mennä opiskeljayhdistyksen kokoukseenkin vielä illalla mutta enpä sinnekään ehtinyt kun siellä räntäloskapaskassa seikkailin. No kotona kuitenkin vihdoin.

Pitää tuo pannukin ajaa käyttöön joten kävin kaupassa ja nyt on valkosipuliperunat uunissa ja naudan ulkofilepihvi odottamassa paistamista. Ehkä tämä nyt korvaa rankan seikkailun ja liikkumisen tältä päivältä :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.