IRC-Galleria

Haluutaan ostaa aivotTiistai 01.11.2005 16:56

Ei tästä nyt vaan oikein tule mitään

Päivä jolloin kaikki vaan on...Tiistai 01.11.2005 16:16

Taas kyllä semmonen päivä ettei mistään oikein tule mitään, mutta kuitenkaan mikään ei vielä *kopkop* ole mennyt pieleen oikeasti.
Aamulla töissä kun herätys soi niin ensimmäinen hetki kun minkäänlainen ajatus lähti liikkelle oli hetki kun olin jo seisaallani kännykkä kädessä ja tuijotan sitä että mitä pitäis tehdä (herätys oli päällä siis).
No töiden jälkeen sit kotiin ottaa torkut, tosin piti käydä kaupassa ostamassa alushousuja kun puhtaat oli lopussa ja suihkun jälkeen on kuitenkin mukava saada puhdasta päälle.. No semmoista.

Koulussa sitä nyt ollaan mutta ei kyllä ajatus kulje yhtään mihinkään eikä koodia synny. Toisaalta ei tuo maikkakaan ihan tarkalleen tiennyt mitä tässä oikein pitäis tehdä, ja sit kun jotain hajua oli sillä niin ei sen selityksistä saa selvää kukaan joten tässä sitä vaan tuijotellaan ruutua ja mietitään että pitäiskö sitä jotain muka saada aikaiseksi. Ehkä joskus.

SunnuntaiSunnuntai 30.10.2005 16:34

Se on taas sunnuntai. Yksi viikko takana, seuraava edessä.
Bileet meni ihan hyvin ja kivaa oli, olkoonkin että vähän jäi tulematta tyyppejä joita toivoi tulevan. No, elämä on :) Nyt enää viimeiset siivoilut jäljellä kun kaikki on lähtenyt pois.
Pitäis varmaan jossain vaiheessa kirjoitella enkun esseetä ja tehdä vähän muita tehtäviä. Ne sitten jossain vaiheessa. Nyt vois alkaa lähtee kaupunkiin syömään perheen kanssa.

Örrrrr...Sunnuntai 30.10.2005 05:28

Phuckin yö... Ei näin ei näin..
No ehkä sitä pitäis päättää tämä päivä tästä kohta ja mennä vaan suosiolla nukkumaan ja jatkaa huomenna uudella innolla.

PaarteeLauantai 29.10.2005 23:52

Illanistujaiset menossa.
Juuri saapui tuo yksi porukka että ehkä tästä alkaa hiljalleen jotain menoa kertymään :) Tähän saakka ollut aika rauhallista, mutta ilta näyttää mitä tuleman pitää.

Siispä lisää juomaa ->

[Ei aihetta]Lauantai 29.10.2005 05:51

Joo'oh.. Taas on tullut viimeisen parin päivän aikana asennettua windowsia ihan olan takaa.
Eka omalle läppärille ja sitten vielä Murun koneelle.. Riittää säätämistä kyllä tässä hommassa. Noh alkaapa kuitenkin olla takana suurimmat hommat, että pientä säätämistä aina riittää näissä, mutta ehkä pahimmat on takana.. Ellei sitten tuo nainen ala valittamaan kun puuttuu jotain ohjelmia, mutta se on sitten sen ajan murhe :D

Vois varmaan alkaa hiljalleen painuu unille, että jaksaa huomenna juhlia :)

Örrr...Perjantai 28.10.2005 05:18

Suihkun puhdas...
Tuli pestyä pois tupakan hajut kun tuli tuolla baarin puolella istuttua iltaa. Kouluporukan kanssa oltiin vähän bilistä pelaamassa (lähinnä hävisin) ja sitten jatkettiin baarin puolelle.
Kaikille kyllä suosittelen tuollaista sosiaalisoitumista, edes jossain määrin. Mukava se on viettää iltaa porukassa ja tutustua vähän toisiinsa, eikä vaan istua kotona koneen ääressä.
Tosin tuli tuossa kaupunkiin matkalla asenneltua windowsia.. Ei kai ihan jokainen ole bussissa asentanut wintoosaa koneeseen :D No eipä se niin erikoista ole, paska mikä paska kuitenkin.
Jos alkais iltapuuhille ja sillei...

AamuTorstai 27.10.2005 12:49

Ei taas aamu.

Kouluunkin pitäis lähtee... No sentään ei tänään vielä alkannut liikunta niin ei tarvinnut herätä jo silloin epäinhimilliseen aikaan, joka tarkoittaa sitä kello seitsemää.

Kenen idea se muuten on aina, kun on liikuntaa niin jostain kumman syystä se isketään aina aamukahdeksaksi. Kuka hullu jaksaa _oikeasti_ lähteä kasilta urheilemaan ja sit sen jälkeen vielä istua kahdeksan tuntia ihan tavistunneilla.. Kaikki energia hukkaan heti aamusta.
No sitä sit joskus kun koulun liikuntasalin remppa on valmis....


Mut jos sitä lähtis sinne kouluun laahustaa ->

Ai mun jalat!Keskiviikko 26.10.2005 23:27

Jalkoja särkee..
Oli taas pitkä päivä.. Eka kouluun, sit sieltä päätinkin lähteä Megazoneen, sit tuli käytyä Sokoksella ostaa kunnon valurautapannu jonka jälkeen tuli mentyä takas zoneen... 1½h siellä tuli yhteensä taas tänää oltua..
Ei siinä muuten mitään mut kun lähti vielä käymään Lauttasaaressa hakee muutama kiintolevy mitä tuli huutonetistä ostettua niin sillä reissulla sit tuli seikkailtua edes takaisin kun joku helvetin valopää oli keksinyt laittaa _kolmeen_ rakennukseen sama talonumero. Ensin oli päiväkoti, sitten oli kirjasto/nuorisotalo jonka jälkeen vasta oli se talo mitä etsin. Hieman ihmetytti kun oli etsimässä kerrostaloa ja vastaan tulee päiväkoti jonka osoite vastaa mulle annettua... No puoli tuntia siinä helvetin räntäsateessa seikkailin edestakaisin kunnes löysin oikean talon.
Tarkoitus oli mennä opiskeljayhdistyksen kokoukseenkin vielä illalla mutta enpä sinnekään ehtinyt kun siellä räntäloskapaskassa seikkailin. No kotona kuitenkin vihdoin.

Pitää tuo pannukin ajaa käyttöön joten kävin kaupassa ja nyt on valkosipuliperunat uunissa ja naudan ulkofilepihvi odottamassa paistamista. Ehkä tämä nyt korvaa rankan seikkailun ja liikkumisen tältä päivältä :)

AamuKeskiviikko 26.10.2005 12:32

Äh äh..
Aamut on turhia, ainakin jos pitää herätä lähteäkseen jonnekin kouluun... Olkoonkin ettei sinällään koulu haittaa mutta vaan tämä herääminen.
Kuten monet tietävät minä en ole mikään erityisen aamuinen ihminen :)

Ei kai tässä mitään voi tälle kuitenkaan.. Jos kaivais jääkaapista jotain syötävää ja alkais suunnistamaan kouluun opiskelemaan iki-ihanan jännittävää M$ Exceliä kun Baku siitä selittää.