IRC-Galleria

Virhekoodi

Virhekoodi

Illuusio toivosta pitää hengissä aivan turhaan

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

VittuKeskiviikko 27.11.2013 00:49

Toisen ihmisen painon uteleminen on niin röyhkeää etten löydä sille sanoja.
Mulla ei ole mun painossa mitään salattavaa, mutta joillekkin se saattaa olla herkkä paikka ja arka asia jota ei tahdo jakaa muiden, edes lähimpien ihmisten kanssa.
Mun mielestä ''paljon sä painat?'' kysymyksissä on tiukkaava sävy jossa ikäänkuin toivotaan että vastaus olisi itselleen, tälle kysyjälle mieluinen. Eli että oma luku olisi pienempi ja saisi tuntea olevansa vähän parempi ihminen.
Mitä te teette sillä tiedolla paljonko joku toinen painaa?

Toinen juttu on se jankutus siitä miten naisella pitää olla naiselliset muodot ja luurankomainen laihuus on rumaa ja plaa plaa plaa.
Mulle on ihan vitun sama painaako joku 140 vai 40 kiloa enkä lähde saarnaamaan kenellekkään yli- tai alipainon riskeistä.
Toki on eriasia olla huolissaan anorektisesta ystävästään mutta muuten se menee mun mielestä siihen kyttäyskategoriaan ja kyllä, sanon sen: kateellisuuden piikkiin.
Mä vähän veikkaan että nämä neidit jotka paasaavat puolitutuille netissä siitä miten pitäisi hankkia niitä kunnon kurveja ovat jossain mielensä syövereisä helvetillisen kateellisia. Mä en keksi mitään muutakaan selitystä sille, miksi mennä kommentoimaan jonkun tuntemattoman kuvia ja kehottaa syömään.
Hankkikaa oma elämä vitun ämmät.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.