IRC-Galleria

Vlip

Vlip

Don't stop me now!
Musiikki, asia jota ilman en voisi elää. Asia, jota tarvitsen lähes päivittäin. Asia, jonka olemassa olo on lähes maailman paras asia. Asia, jolla saa heti hyvän mielen. Asia, joka tuo ihmisiä yhteen. Ihmeellinen asia siis musiikki.

Musiikkia on vaikka minkälaista ja jokaiselle varmasti löytyy omat musiikkinsa. Itse olen löytänyt jo omani, mutta löydän aina vielä lisää. Semmarit on yksi bändi, jonka musiikkia rakastan ja jonka musiikkia ilman en voisi elää. Semmarit ovat musiikillaan tuoneet minulle ystäviä ja musiikillaan he saavat päiväni sata kertaa paremmaksi. Heidän musiikkiaan minä menen kuuntelemaan kauemmaksikin, kunhan vain aikaa löytyy. Seuraava kohde on Kouvola ja siitä seuraava Keuruu. Kaksi keikkaa siis luvassa jo ja voin kertoa, että olen onnellinen. Olen onnellinen, että pääsen kuuntelemaan musiikkia, jota rakastan.

Löysin äsken taas "uutta" musiikkia, tiesinhän minä tämän bändin olemassa olosta ja omistan yhden biisinkin. Kuitenkin salama iski kuin kirkkaalta taivaalta, kun löysin uuden biisin, mitä en ollut kuullut. Se biisi ajoi minut kuuntelemaan muita biisejä ja siinä se kävi. Löysin uuden bändin lukuisaan listaani. Tämä bändi on Plain White T's. Heidän lauluillaan on aivan mahtavia sanoituksia ja musiikki on melko rauhallista. Tämä musiikki saa oloni ja mieleni paremmaksi tällähetkellä, etenkin sanoituksia lukemalla on mielialani kohentunut.

Minulle musiikki on siis asia, jota rakastan. Kuuntelen toisena päivänä toista bändiä ja toisena toista. Kuuntelen sitä, mikä sopii parhaiten mielialaani ja millä saan paremman mielen. Kun vituttaa, pitää kuunnella vitutusmusiikkia, kun on rakkaushuolia, pitää kuunnella rakkauslässyä. Ja niin edespäin.

Asiana kuitenkin oli hehkuttaa siis Semmareiden keikkoja, joille olen nyt menossa ja Plain White T's, jonka löysin itselleni <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.