IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Blogimerkintä

« Uudempi - Vanhempi »

Walhalla's Guardian - ElämäntapaKeskiviikko 09.01.2008 22:25

Hmm.. Olen varttunut kaiketi koirien keskellä ja pienenä vanhempani vitsailivat että sudet kasvattivat minut .. ( no joskin se oli sakemanninarttu). Olen aina viihtynyt hyvin luonnossa ja rakastanut eläimiä. Joskus eräs sulhaskokelas sanoi ettei pörssikurssi hänellä tunnu elikoita korkeammalle mennä. Ei mene, ei silloin, Ei nytkään! !Koska ihmiset eivät tunne tai tiedä kuka olen niin on syytä valottaa ideologiaani mitä itse Walhalla's guardian minulle merkitsee.

Walhalla's guardian johtaa nimensä maatilastani jota Dogo Argentino rotuiset koirani "vartioi". 1999 lähtien kun ensimmäinen dogo tuli hankittua, tuli siitä eritoten minulle elämäntapa josta se on ollut kiinteästi osa elämääni, mitä teen, mitä ajattelen. Haaveissani oli saada oma uros, jota en lapsena saanut. (Oikeasti hyvä niin)

Siitä lähtien haaveilin Maskuliinisesta uroksesta, jonka hankin vihdoin vuosien kypsyttelyn jälkeen vuonna 2005. Tästä voidaan puhua nimellä Thor, "ukkosen jumala". Thor on meille alun alkaen tullut koti/harrastekoiraksi, siis perhekoiraksi. Ja siinä hän on vertaansa vaille. KAveri on siitä positiivinen ettei elämä ole käynyt tylsäksi missään vaiheessa... tää jaksaa aina yllättää!!! (Lähimmät ystävät repliikkiin yhtykööt) Nyt voi jo sanoa että kun ikää alkaa olla yli 3 ja uhmasta on "selvitty", että tämä koira vaan paranee kuin kallein viini vanhetessa.

Koulutettavuudelta Thor on ollut nopea oppimaan, mutta urosmaista "kuurouttakin" tästä sällistä löytyy. Thorin kera on käyty pekossa ja näyttelyissä. Parhaita Näyttelysaavutuksia mm. 15kk Pohjoismaiden juniorivoittaja ja pohjoismaiden voittaja uros 2005!!!! Tän jälkeen ei oo näytille ravattu koska koira on meille titteleitä ilmankin rakas... VAIKKA joskus miettii että tekis vielä käyä viimeinen serti pokaamassa... Noh aika näyttää...

itse WG pentueita on vasta 2 ja toivottavasti saadaan 2008 lisää. :)) Laitoin myös muutaman kuvan koiriemme elämästä, kiinnostuksesta kysyisin; kasvaako monen kennelin koirat näin? Meillä saa tulla myös käymään kaikki koirista kiinnostuneet tai sitä miettivät. TERVETULOA!

Kiitos myöskin kasvattien omistajille jotka tietävät miten jokainen WG on meille tärkeää! Kiitos ihanista kodeista jotka kasvatilleimme olette suoneet.

Seuraavaa Dogo Pentuetta olen miettinyt tulenko koskaan tekemään.. Ehkäpä aika näyttää sitten ehkä ensikesänä ????... :)))


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.