IRC-Galleria

Waho

Waho

IRC-galleria on tosi syvältä

Arkipäiväni (waho & dafac)Sunnuntai 06.08.2006 02:27

// kello 09:00-10:07
syötyäni unissani kulhollisen voita ja juotuani potallisen hikeä, alkoi kuulua outoa kurnittelua... tämän johdosta umpilisäkkeeni putosi losahtaen lattialle ikäänkuin vastalauseena ruman naapurini ruplattavaa ääntä pitävälle tehosekoittimelle. heräsin. en voinut liikuttaa olkapäitäni, sillä sillipurkit (jotka asetin niiden päälle illalla) olivat puoliksi imeytyneet peiton kulmaan ja vanginneet minut sänkyyn, joka ei edes ollut omani. Turhauduin syyttä, sillä sillipurkin avaaja on aina mukanani povitaskun pimeimmässä sopukassa. Tartuttuani nenäliinaan joka itki eilisen päivän perään jatkuvasti, unohdin hissinnapin oven taakse, joka pursui ylitäytettyjä eläimiä ja muita sen tapaisia.

// kello 10:08-13:49
hukkasin minuutin ajatuksissani. luudanvarrella pyöräillessäni oletin, että veljentyttäreni, Veikka, oli jo määränpäässään napakummulla enne kuin ehdin kissaa kirota! Senpäiväinen meteli siitä syntyikin kun kirveellä lahtasin kepukoita ja sensemmoisia. Kuorittuani nelisen kärpän nahkaa isolta ohimoltani, kumarsin kiinaanpäin ja ryhdyin kutomaan suklaapaloista keksejä.

// kello 13:49-16:88
tuumittuani kelloni minuutit lisääntyivät räjähdysmäisesti. purkaessani kuhan kultareunuksisia kuistilakanoita oli tunnissa jo 123 minuuttia ja minuutissa ei ollut sekuntiakaan - mikä helpotus! Kuiskattuani siirappiselle kaapille, ovenkahvan vierellä olevalle tiskipöydälle, muistin nopeasti sairastuvani marmeladista keuhkokuumeeseen, jonka takia liimasin sormenpääni kiinni naulakon alareunaan. "ahdinkohan tässä yllättää", sanoi riistanvartija maihinnousukenkiä pukiessaan.

// kello 16:90-17:00
hukkasin taas muutaman minuutin, lapsukaiset. myös pari pesupulveripalloa pääsi pakoon kiiruhtaessani kirvankantajaisiin pääsiäistä odotellessani.

// kello 17:00-21:005
vuosituhannen vaihteesa maailmani tuntui äkisti palautuneen. kokovartalo hieronnan vaikutukset saivat minut kovin yskäiseksi. Kulmaakaan en suostunut kumitossujeni kärkien lätsähtäessä kulkemaan, joten iskin hampaani rajusti kivikkoon. koskaan en ole eläessäni muuttanut kalma aukiolta poispäin mutta nyt tyttäreni isoveljen koiran karva kosi kumista mummoa. suihkulähteen reunalla odotellessani järjetöntä pikku miestä (jonka käsilaukku oli liian iso kantaa) päätin päihdyttää pari ohikulkijaa hurmaavalla silavan tuoksulla.

// kello 21:005-26:101,89
kello alkoi lähestyä kamasutra-aikaa, jolloin kaikki kaupungin ja sen ulkopuolisten alueiden asukkaat alkoivat villisti vinkua viherpeukaloiden ääriuskonnollisen liikkeen ansiosta. "uusi päivä jo koittaa", sanoi hepokatti, jonka virheelliset kaksoset virtsasivat vuorenrinnettä ylöspäin vuorotellen epäjärjestyksessä, minkäänlaista tahtia noudattaen. koskimme laajan lapsijoukon keskellä olevaa keikaria, mutta hän ehti jo livistää liiallisen läimimisen ja läpsyttelyn, sekä liivatteen litinän keskipisteestä. päivän päätökseksi tuskatappajat kokivat huonon arpaonnensa ansiosta kohtuullista kipua.

Nukahdin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.