IRC-Galleria

Siis luaja kuinka idiootteja jotkut osaa olla...

"WINCAPITA PALAUTTAA
Kirjoittanut: RAHOJA 16.12.2008 klo 12.21


Varmalta taholta on kuulunut että Hannu aikoo hyväntahdon eleenä palauttaa Wincapitaan kadonneita rahoja ensi lauantaina 20.12. Kalastajatorpalla, Helsingissä, alkaen kello 16.00. Paikalla pitää käydä henkilökohtaisesti. Pankkitositteet mukaan! "


Aaivaaan! ja samalla varmaan saa sijoittaa ne rahat uudelleen "valuuttakauppaan" :D


"Miksi olette noin kateellisia?
Kirjoittanut: kateuden kohde 14.12.2008 klo 12.21


Aina kun joku menestyy jostain ilmaantuu lauma kateellisia luusereita inisemään paskaa. Niin on käynyt varsinkin WinCapitan tapauksessa, koska se tuottaa roimaa menestystä jäsenilleen. Mitä suuremmat voitot, sen suurempi kateus.

Netissä alkanut parjaaminen on levinnyt virkavaltaankin ja nyt on käynnissä kunnon ajojahti. Ovat varmaan kateelliset luuserit nyt tyytyväisiä kun Kulta-Hannu on viimeinkin saatu telkien taakse puolueellista oikeudenkäyntiä odottamaan. Hyvät runkuthan ne saavat kun todellinen menestyjä kärsii marttyyrin kohtalon.

Muistakaa kuitenkin, että voin noin tuhat WinCapitaan sijoittanutta on tehnyt rikosilmoituksen. Loput 90% seisovat yhä Hannun takana ja heillä on jotain mitä kateellisilla luusereilla ei ole ollenkaan: älyä ja voitontahtoa.

Vaikka saisittekin Kulta-Hannun maineen tuhottua me kokoamme taas rivimme ja nousemme kohti onnea ja menestystä, koska tässä ei ole koskaan ollut kyse WinCapitasta vaan Voittajien Kultaisesta Klubista, jonka jäseneksi täytyy syntyä. Kulta-Hannu oli ja on yhä nerokas suunnannäyttäjä, mutta heitä on muitakin.

Koirat haukkuvat ja karavaani kulkee, kuten vanha suomalainen viisaus kertoo."


Hankala olla kateellinen ku raukka ei tajua syytävänsä rahaa kankkulan kaivoon :DD


"Hyviä uutisia ja joulunodotusta
Kirjoittanut: Ylpeä Capitalainen 13.12.2008 klo 16.21


Kuulin jutun että Hannu olisi luovuttanut dokumentit valuuttakaupasta viranomaisille (13 mappia treidaustietoja ja dokumentteja voittojen siirroista)

Nyt vaan odotellaan että sponsorit ja päätekijät todetaan syyttömiksi ja tilit avataan niin kauppa pääsee jatkumaan entiseen malliin.

Veikkaan että vahingonkorvauksia tullaann vaatimaan medialta ja Suomen valtiolta mutta se on vähintäänkin kohtuullista tämän loanheiton ja rehellisen yritystoiminnan maineen lokaamisen jälkeen.

Mutta nyt jäsenet malttia, homma on pian selvä ja toiminta jatkuu entiseen tapaan. Treidausrobotti on ollut käytössä salaisessa paikassa koko tapahtumaketjun ajan (paitsi nyt kun Hannu lähti selvittämään asiaa, kävi Ruotsissa mm. ystäviä tapaamassa ja joulutervehdykset antamassa)

Pipsejä on kertynyt uskomaton määrä, ehkä jopa liikaa kun ei maailmantalous enää kestä rahamäärää jonka Hannu on robotilla treidannut mutta onneksi USA painaa seteliä minkä kerkeää.

Hyvää joulua kaikille, terveisin ylpeä Capitalainen

ps. Pian yllätytte kun uusi pankkisuunnitelma pannaan vireille, sopimukset on jo tehty ;) "


Jöh! :D aivan varmasti xD ei vittu... ne jotka ei tajua mistä on kyse niin:

Wincapita (aikaisemmalta nimeltään Winclub) oli sijoitus- ja verkostomarkkinointisivusto, jota epäillään pyramidihuijaukseksi. Se antoi itsestään kuvan sijoitusklubina, johon pääsi sisään kutsuttuna ja sijoittamalla jopa tuhansia euroja. Verkkosivut toimivat kolmen vuoden ajan kunnes 7. maaliskuuta 2008 palvelu sulkeutui. Wincapita lupasi jopa 400 prosentin tuottoja, jotka syntyisivät valuuttakaupoilla. Keskusrikospoliisin tutkimuksessa on vahvistunut, ettei WinCapita -organisaatio ole tehnyt valuuttakauppaa, ja näin toiminta on vahvistunut puhtaasti rikolliseksi toiminnaksi. Valuuttakauppa ja lupaukset suurista tuotoista ovat toimineet vain taitavana houkuttimena sijoitusklubiin, ja että klubi on maksanutkin "voittoja" joillekin jäsenilleen saadakseen jäsenistön uskomaan toiminnan tuloksellisuuteen. Todellisuudessa voitot on maksettu uusien jäsenien sijoituspääomilla

Keskusrikospoliisin tietojen mukaan noin 10 000 henkilöä teki sijoituksia, joiden yhteismäärä nousi lähes sataan miljoonaan euroon. Sijoitukset tehtiin vuosien 2005–2008 välisenä aikana. Toiminnan alkuvaiheessa tuotot maksettiin lupausten mukaisesti uusien jäsenien ja sijoituksien houkuttelemiseksi. Vahvimmat Wincapita-keskittymät olivat Pohjanmaalla ja Pohjois-Savossa. Poliisille on tehty rikosilmoituksia eniten Uudeltamaalta (18 %), Pohjois-Savosta (17 %) sekä Pohjois-Pohjanmaalta (13 %).

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.