IRC-Galleria

Jonain päivänä..Maanantai 23.11.2009 03:48

tuliko mietittyä millon piti olla parempi? milloin kelpaa muille tai milloin löytyy se 'hyvä työ', jossa ei aivoja tarvi heittää narikkaan joka hemmetin päivä? Ne sanoo 'jonain päivänä' eikä usko siihen itsekään. Milloin menee ei-niin-hyvin? silloin saamme täsmällisempiä vastauksia..

Persistence of memory, milloin muisti loppuu? jos se loppuu niin olemassaolo kirjoitetaan paperille, jotta voi tietää ja olla kuvittelevinaan, jos muistaa mitä kuvitella. Sanon kuitenkin niin, että kuvittelu vaikeutuu huomattavasti jos ei muista ja sitten ollaankin jo mulla alla.

Tulevaisuuden näkymät ovat lamasta huolimatta, tai siitä johtuen, aivan loistavat. Pitää vain tehdä raha ja rajat loppuu siihen. jos kuitenkin valitsee taiteen, saa useimmiten heittää hyvästi rahallisille pyrkimyksille. Jos ei valinnut taidetta, jäi yksi kanava päälle. Eiköhän se vaihdu uudeksi joku päivä. se on kuin Liimatan välispiikkiä seuraisi, sisältää ajatuksen jonain päivänä..

Efektipedaalissa on hyvin rajattu määrä attribuutteja ja niin on äänisoftissakin. Raaka-aineäänestä saatavien erilaisten äänten määrä on rajattu sittenkin.. Laskentateho kait voi lisätä mielikuvituksen skaalaa vaan ei valintaa

-Ne olivat hyviä aikoja, otetaan uudestaan!
-Jonain päivänä

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.