IRC-Galleria

White_Dragon-

White_Dragon-

Miuku, "peikko"

Hauska ilta scooterin keikalla..Sunnuntai 13.02.2011 16:45

Hauska ilta scooterin keikalla tyttöjen kaa.
Oli tiedossa hauska ilta scooterin keikalla tyttöjen kaa.
Itse kuskina tytöille.

Mennessämme paikan päälle, oli pikkuisen jonoa. Noh eihän se haittaa, mutta vähän aikaa jonotettuamme ihmettelemme, miksi emme pääse sisään& kun keikka alkanut jo, sekä kalliit liput maksaneet sisään.
Saamme kuulla ettei sisälle pääse, kun on jo niin täyttä, jonossa olevat muut ihmettelevät samaa. Ihmiset joilla myös liput.
Joukossa myöskin ihmisiä, joilla ei lippua.

Tytöt alkavat väitellä "pikkuisen" poken kanssa, mihin yhtyvät muut, mistä poke "ilostuu" & alkaa huutamaan.
Porukka alkaa riitelemään keskenään muiden kanssa, esim. kuka ensi jonossa, keiden pitäisi päästä ehdottomasti.
Pääsen erotuomariksi rauhoittelemaan pokea, kavereita & näitä muita "väitteleviä" ihmisiä.
Kun porukka alkaa huutelemaan jo henkilökohtaisuuksia. Ettei mene pahemmaksi huuteluksi& poliisit puuttumaan asiaan, jotka vain seisovat vieressä vähän matkan päässä, eivätkä viitsi selittää asioita.
Mitä olisivat voineet tehdä poke paran avuksi.

Onneksi oli muitakin erotuomareita siellä, kun alamme miettiä miten tälläistä voi sattua, sekä miten saamme rahat takaisin.
Poliisit neuvovat ottamaan yhteyttä kuluttajaasiamieheen.
Koska järjestäjät, sekä ravintolan porukka olisivat voineet tajuta
millainen tilanne tästäkin tuli, kun liikaa ahnehditaan. Jotkut valittelevat, että tulleet lahdesta asti pelkästään katsomaan keikkaa, maksaneet liput hotellit yms turhaan..
Sisältä tullet sanovat, että ovat joutuneet jonottamaan portaissa tunnin, sekä saaneet pulloja päähän. Tiedä onko totta. Paniikkia kuulemma ainakin ollut. Poliisit alkavat tungeksia sisään selvittämään vihdoin asiaa.

Miettiessämme mitä teemme, ihmiset kyyläävät porukkaamme, tai itseasiassa minua. Eroan porukastamme hyvin. Pari humalaista tulee katsomaan: "katso, onko se sofia oksanen?, on se! " vastaan etten ole todellakaan& saan väitellä asiasta.
En tiedä pitäisikö tuo ottaa kunniana, kun luullaan oksaseksi, joka on todella kaunis nainen. Vai loukkauksena häntä kohtaan.
En todellakaan muistuta häntä. En ole ensinnäkään brunetti, eikä ole silmälaseja.
Jotkut idiootit alkavat jo kysellä saako ottaa kuvia/ tulenko kuviin heidän kanssaan. Alkaa selvänä ihmisenä rasittamaan humalaiset..

Päätämme siirtyä vantaan hotellille, kun varmaan on joka paikassa jonoa tämän takia.
Pääsemme ihme kyllä sisälle nopeasti. Siellä joudun olemaan osan tyttöjen vartijana, kun tälläisiä epätoivoisia tyyppejä hyökkää heitä iskemään & lääppimään. Onneksi itseäni ei yritetä iskeä. Pelotan varmaan "tavallista" porukkaa massasta poikkeavalla olemuksella..
=DD

Vihdoin onneksi ilta loppuu& ollut silti hauskaa, vaikka keikan kohdalta ilta kusi pahasti.
Meinasin yksi loppumatkan kuskattavista kadota, mutta onneksi löytyy & saan vietyä loppumatkalaiset kotiin, sekä itse nukkumaan. Toteamaan, etten ensi kerralla aio olla ainoa selvä, tai ainakaan kuski!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.