IRC-Galleria

Onpa ihanaaSunnuntai 04.01.2009 16:58

En tiedä mikä mutta kuitenki. Luin tossa Keken päiväkirjaa ja rupesin ajattelemaan... Ajattelu ei sovi mulle, tiedän, mutta tuli vähän tyhmä fiilis. Voisin kirjottaa melkein samoilla sanoilla itsestäni. Mäkin haluan elämääni jotain muutakin kun vaan Iinan ja Tiian. Ei mun elämässä ole mitään muuta. Paitsi työ, mitä vihaan enemmän ku mitään tässä maailmassa. Ja nyt kun mä rupeen miettimään miks mulla ei ole sisältöä tässä kurjassa elämässä.... Noh. Mä vaan dokaan päivästä toiseen, elän muiden siivellä, käytän hyväkseni kaikkea ja kaikkia joka tavalla, valitan ja angstaan, vittuilen, puhun paskaa kaikista tai vaihtoehtoisesti puhun vaan itsestäni (kyllä,olen paras ja rakastan itseäni) ja olen muutenkin planeetan mahtavin kusipää. Että pistäkääpä paremmaks perkele!!

Ohhoh aina ei mee nallekarkit tasan. Ton ^ jälkeen mä en enää edes ihmettele miks vietän päiväni aina vaan kaksin koiran kanssa... Enpä tota ennemmin oo tullu edes ajatelleeks.

Nonii nyt loppu toi itsesäälissä kieriminen tältä päivältä taas. Eilen... Olin Kulkijassa ja riipaisin oikein kunnon kännin. Olipa ihanaa :D Tänään kävin aamulla koiran kanssa kävellen Tiiriössä ja nyt ajattelin mennä ottaan pienet päikkärit ja sitten miettiä... Noh, asioita. Vakavasti. Viinipullon kanssa :D

Johan meni höpöks taas tämäki merkintä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.