IRC-Galleria

Wycked

Wycked

~We are wild~ We are like young volcanoes~

30 DAYS OF SHERLOCK MEME - Day 04Maanantai 06.02.2012 23:34

Huom. Sisältää spoilereita niille, jotka eivät ole nähneet toista kautta.

Day 04 — Your favourite quote

Joo, näitäkin on niin paljon kertynyt kahden kauden aikana, että valinta oli vaikea... Osa Sherlock-quoteista on hauskoja, osa koskettavia, osa muuten vaan mieleenpainuvia. Mutta ikävä melkeinpä kaikki näistä quoteista on sellaisia, että jos ne ottaa pois kontekstistaan, ne ei sano paljonkaan kelleen. Etenkin kun osassa on erityistä nimenomaan se tapa jolla sen joku sanoo.

Pitkällisen pohtimisen jälkeen meinasin pistää suosikkiquotekseni sen, kun Sherlock (awkward as ever), sanoo Johnille seuraavaa:

"I don't have friends. I've only got one."

Sitten aattelin myös sitä, kun Sherlock sanoo Mollylle:

"You've always counted and I've always trusted you."

Mutta sitten muistin, miten täysillä repesin nauramaan katsoessani Reichenbach Fallia ja kohtausta, jossa Molly "analysoi" Sherlockia labrassa...

Eli mennään crackin hengessä eikä oteta asioita liian vakavasti. ;D Kas tässä suosikkiquoteni:

Molly: "You remind me of my dad. ~le dramatic pause~ He's dead."

Myönnettäköön, että tossa ei sinällään ole mitään hauskaa, mutta... Ensinnäkin kärsin unenpuutteesta katsoessani tuota jaksoa. Toiseksi toi vaan oli niin out of place kommentti siihen kohtaan että olin tippua tuolilta.

Ja nyt en pysty ajattelemaan koko kohtausta ilman, että mielessäni repeilen aina tyyliin "ÄHHÄHÄ, Mollylta pääsi freudilainen lipsahdus: "HALUAN TAPPAA SINUT SHERLOCK SINÄ MULKKU RAAAAAH!!!!11" XD"

Anteeksi.

Kaikilla muilla tän memen ikinä mihinkään tehneillä on varmaan tän päivän kohdalla jotain järkevää ja sitten mä menen ja... Noh... Niin. 8'D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.