IRC-Galleria

Wycked

Wycked

~We are wild~ We are like young volcanoes~

30 DAYS OF SHERLOCK MEME - Day 13Lauantai 18.02.2012 00:56

Huom. Sisältää spoilereita liittyen 2. tuotantokauteen.

Day 13 — Something you’d like to see in the next series

Mä menen ja käsitän tämän kohdan sillä tavalla, että mitä alkuperäisistä tarinoista haluaisin nähdä seuraavalla tuotantokaudella. Ja koskapa suosikkitarinani "Baskervillen koira" on jo tuotu nykyaikaan, päädyin seuraavaan pikku kohtaukseen:


Tämä on tarinasta "The Adventure of the Three Garridebs" (suomeksi muistaakseni "Kolme perinnönjakajaa"), ja haluan todella kipeästi nähdä jotakin tällaista.

Jokuhan voisi sanoa, että periaatteessa tämä on jo nähty, heittäytyihän Sherlock "kuolemaansakin" ihan vain siksi, että tiesi, että muussa tapauksessa Johnille, Lestradelle ja Mrs. Hudsonille käy huonosti. Mutta: me tiedetään se, John ei. Ja mä haluan nimenomaan, että John kuulee Sherlockin sanovan jotain tuollaista, että John kuulee Sherlockin myöntävän ääneen miten tärkeä John sille on.

Mutta lisäksi todettakoon, että haluan todella kovasti nähdä myös millä tavalla John reagoi kolmannella kaudella siihen, kun Sherlock palaa kuolleista. Alkuperäisessä tarinassa Watson pyörtyy kun hra Holmes yhtäkkiä kolmen vuoden "kuolleena" olon jälkeen palaa kuvioihin. Mutta jotenkin... mä en vaan voi kuvitella Martin Freemanin Watsonia tekemässä samaa. 8D

Eli... meikäläinen odottaa kunnon turpasaunaa ja ehkä sitten ~awkward manhug~ seuraa sen jälkeen, tai jotain. Joka tapauksessa en malta odottaa millä tavalla Sherlockin paluu käsitellään. :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.