IRC-Galleria

Wycked

Wycked

~We are wild~ We are like young volcanoes~

30 DAYS OF SHERLOCK MEME - Day 19Maanantai 05.03.2012 17:25

Haa, ja tosiaan pitkästä aikaa taas Sherlock Memen pariin. :D

Day 19 — Character that is most like you

Hmm. No melkeinpä kaikista sarjan hahmoista löydän ainakin jotain yhtäläisyyksiä oman itseni kanssa....

Esim. Sherlockin tavoin en välitä muista ihmisistä enkä niiden ajatuksista ihan kauheasti - mulla on muutama todellinen ystävä joiden kanssa tykkään jutustella ja viettää aikaani enkä tunne tarvetta laajentaa ystäväpiiriäni sen enempää, ympäröikööt ne itsensä kymmenillä kavereilla jotka moisesta tykkää. Parisuhteista voisin myös sanoa Sherlockin tapaan: "Not really my area."

Johnin tavoin olen (toivoakseni) luottamuksen arvoinen ja lojaali. Ystävät on ystäviä vaikka mikä olisi. Piste. Valitettavasti, toisin kuin Johnista, musta taasen ei löydy minkäänlaista suurta rohkeutta, niin että yhtäläisyyteni Johniin olivatkin sitten siinä.

Mycroft taas on isoveli siinä missä meikäläinen on isosisko, ja voin sanoa, että joskus on vähän ylisuojeleva ja vainoharhainen olo ja tekee mieli sekaantua asioihin, jotka ei mulle kuulu. Jos mulla olisi vaikutusvaltaa, kukaties menisinkin ja kidnappaisin meidän Ellun poikaystäväehdokkaita mustiin autoihin joissa on pimennetyt ikkunalasit ja pelottelisin niitä. XD

Mutta.... Mä nyt kuitenkin luulen, että lopullinen vastaukseni on Mrs. Hudson.

tumblr_lw0t6ybVmB1qfxb8v.jpg

Ihan vain siksi, että osaisin kuvitella itseni aivan täydellisesti poikien homoemona vuokraemäntänä, katsomassa töllöä päivät pitkät ja keittelemässä teetä/kahvia ja käyväni siistimässä poikien kämppää tai tuomassa niille ruokaa, jotta voisin sillä verukkeella päästä vähän viattomasti kurkistelemaan mitä ne siellä kämpässään oikein kahden kesken puuhaa.

Mun suustani voisi myös aivan hyvin kuulua seuraava Mrs. Hudsonin kuuluisa lause: "There's another bedroom upstairs if you'll be needing two bedrooms..." ja silmänisku päälle. ;D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.