IRC-Galleria

Wycked

Wycked

~We are wild~ We are like young volcanoes~

Tyttöjen paljastuksiaMaanantai 02.04.2012 19:31

1. Nautitko draamasta? - Inhoan draamaa yli kaiken enkä varsinkaan halua olla siinä osallisena jos vain suinkin sen voin välttää. En pahemmin välitä edes draamaelokuvista. Draama stressaa mun jo ennestään herkästi stressaantuvaa mieltäni.

2. Oletko tyttömäinen tyttö? - En voi sanoa olevani. Kyllähän mä joskus esim. pukeudun hyvinkin naisellisesti (harvemmin tosin), mutta noin yleisesti ottaen kyllä mä usein tunnen olevani enemmän jätkämäinen kuin tyypillinen nainen, monessakin asiassa.

3. Kuka oli viimeisin henkilö jota halasit? - Tjaa, taisi olla Chiera kun nähtiin viime viikolla pitkästä aikaa.

4. Pieni vai iso laukku? - Jos menen baariin, etenkin kesällä niin ettei tarvitse saada esim. neuletta tungettua mahdollisesti laukkuun, niin laukun on hyvä olla mahdollisimman pieni, sellanen mihin juuri mahtuu lompakko ja kännykkä. Mutta muuten taas mahdollisimman iso, että saan tunkea laukun täyteen kaikkea tarpeellista, kuten kalenterin, kyniä, kirjoja yms.

5. Oletko lyhyt? - Luulen että 167 cm on sellanen hyvä keskimitta naiselle.

6. Ihannepituutesi? - Ei tässä nykyisessä ole mitään vikaa. En ole liian pitkä mutten liian lyhytkään.

7. Mitä tekisit jos joku läimäyttäisi sinua takapuolelle? - Tätä tapahtuu toisinaan baareissa ja tällöin, vaikka ensireaktioni onkin yleensä kääntyä ympäri ja tintata kyseistä vitsiniekkaa, yleensä jätän koko ala-arvoisen tapauksen huomiotta. Jos taas kyseessä on joku kaveri, siinä tapauksessa nauran ja läimäisen takaisin. <3

8. Välitätkö sukkiesi likaisuudesta? - Todellakin. Likaiset sukat inhottaa.

9. Pukeudutko (naamiaisasuun) Halloweenina? - Olen mä kerran pukeutunut, mutta vain, koska kaveri piti Halloween-bileet. Muuten en vaivautuisi.

10. Onko sinulla nivelten yliliikkumista? - Ei tietääkseni.

11. Mikä on oudoin paikka, jossa olet nukkunut? - Ei tule mitään kovin outoa mieleen. No, olen joskus nukahtanut nojatuoliin telkkaria katsoessani mutta ei se mitenkään outoa ole.

12. Onko kukaan koskenut/läimäyttänyt sinua takapuolelle viimeisen 24 tunnin aikana? - Ei ole ja miksi tämä perseen läpsäyttely niin kovasti memen tekijää kiinnostaa?

13. Onko sinusta liikkeillä juoruja? - Kai niitä olla voi. Ei tosin, että kiinnostaisi mitä vieraat ihmiset musta ajattelee, koska ei ne mun elämään vaikuta.

14. Kutsutko joitakin heidän sukunimellään? - En.

15. Kuinka moni mies lukee tämän vain koska tässä sanotaan "Tyttöjen paljastuksia" - En tiedä, enkä ihan hirveästi edes välitä. Jos jotain miespuolista tämä kiinnostaa lukea niin siitä vaan.

16. Minkä väriset ovat tämän hetkiset rintaliivisi? - Turkoosit.

17. Pidätkö enemmän vaaleista vai tummista hiuksista miehellä? - Joskus aikanaan olisin varmaan vastannut tähän, että ehdottomasti tummat, mutta nykyään se on se kokonaisuus mitä katson ihmisissä. Eli tämä asia vaihtelee.

18. Oletko tällä hetkellä turhautunut johonkin mieheen? - Enpä ole, en. Enkä naiseenkaan tai muutenkaan. Rakkauselämäni on olematonta, omasta tahdostani, ja niin se saa luvan ollakin - ellei jotakin tosi maatamullistavaa pääse jostain syystä tapahtumaan, mitä epäilen.

19. Onko sinulla parhaita ystäviä? - On mulla muutama. <3

20. Onko sydämesi koskaan särkynyt? - Ei ole.

21. Oletko koskaan ajatellut kauneusleikkausta? - En tosissani. Jos kyseessä olisi sellainen piirre joka oikeasti haittaisi normaalia elämää (esim. jos mulla olisi niin isot rinnat että siitä seuraisi jatkuvia selkäkipuja), voisin mennä leikkaukseen, mutta muista syistä en moiseen rahaani haaskaisi.

22. Pidätkö elämästäsi? - Joskus. Joskus taas en. Enimmäkseen olen siis ihan jees elämäni suhteen, mutta toisinaan ajattelen, että tässäkö tämä on.

23. Onko kukaan ystäväsi varastanut poikaystävääsi? - Eipä ole.

24. Oletko hypännyt uima-altaaseen vaatteet päällä? - En.

25. Kuinka pitkään sinulla on ollut Facebook tunnus? - Mulla ei ole ollut koskaan lärvikirjassa tunnusta ja ei tule olemaan vastaisuudessakaan. <3

26. Oletko koskaan läimäissyt poikaa kasvoille? - En, ei tosin siten etteikö joskus olisi tehnyt mieli. Paitsi ei läpsäistä vaan pikemminkin "kutitella" nyrkillä.

27. Mitkä ovat suurimmat pelkosi? - Yksinäisyys. Ja tätä ei siis pidä sekoittaa yksin olemiseen, josta nautin kovasti. Tarkoitan siis sitä, että ei olisi yhtään ystävää eikä sukulaista eikä ketään olemassa, joiden kanssa voisi jakaa ajatuksia, joko kasvokkain tai edes netin välityksellä.

28. Oletko koskaan itkenyt itseäsi uneen? - En.

29. Oletko koskaan nähnyt mahdottomaksi unohtaa joku mielestäsi? - Harvemmin ihmiset, jotka on tehnyt muhun vaikutuksen (olkoon se sitten hyvä tai huono vaikutus) pystyy noin vain unohtamaan.

30. Uskotko sanontaan "Kerran huijari, aina huijari"? - Uskon, että jotkut ihmiset pystyvät kyllä oikeasti muuttumaan. Mutta toisaalta olen sen verran pessimistinen, että sanoisin sellaisten ihmisten olevan varsin harvassa.

31. Onko sinulla ollut koskaan hyvä olo jostakin? - No olisihan se aika surullista jos en koskaan lähes koko 24-vuotisen eloni aikana olisi mistään hyvää oloa tuntenut.

32. Toivotko joskus, että olisit kuuluisa? - En todellakaan. Pikemminkin toivon, että en koskaan olisi kuuluisa mistään syystä. :'D

33. Ikävöitkö tällä hetkellä jotakuta? - Enpä oikeastaan.

34. Kajaali vai ripsiväri? - Ripsiväri ehdottomasti. Yhdessä vaiheessa käytin kajaalia enemmän kuin laki sallii, mutta nykyään hyvin harvoin.

35. Louis Vuitton vai Dooney & Bourke? - Mulla ei ole edes aavistusta siitä mikä on Dooney & Bourke, joten eiköhän se toi Vuitton ole.

36. Hame vai housut? - Housut. Mun vaatekaapista taitaa löytyä tällä hetkellä tasan yksi hame ja siitäkin kun sitä käytin viimeksi on jo monta kuukautta.

37. Sukkahousut vai legginsit? - Legginsit, en ole oikein koskaan pitänyt kauheasti sukkahousuista.

38. Huppari vai takki? - Takki.

39. Korkkarit vai tennarit? - Mulla on melkein aina tennarit jalassa minne sitten ikinä menenkin. Korkokenkiä käytän vain ja ainoastaan baarissa tai jossain pippaloissa enkä silloinkaan joka kerta.

40. Suorat vai kiharat hiukset? - Pidän molemmista.

41. Nappi- vai roikkuvat korvikset? - Ei kummatkaan omalla kohdallani, koska olen niin allerginen kaikille metalleille etten voi korvakoruja pitää kun korvat on tulehtuneet vielä viikkoja sen jälkeen.

42. Vaalea vai tumma? - Molemmat.

43. Smoothie vai latte? - Latte. En oikein pidä smoothieista.

44. Dieetti vai normaali limu? - Normaali. Olishan Light terveellisempää mutta kun se keinotekoinen makeutusaineen maku iljettää.

45. Helmiä vai timantteja? - Jälleen kerran todistan, etten ole kauhean naisellinen nainen ja sanon, etten oikein perusta kummistakaan. Helmet on usein mun silmään vain mummomaisia, timantit taas on todella tylsiä muuten vaan.

46. Mary-Kate vai Ashley Olsen? - Ei kumpikaan.

47. Lindsay Lohan vai Hilary Duff? - Molemmat on yök.

48. Ipod vai kännykkä? - Kännykkä.

49. Paljon kavereita vai muutamia ystäviä? - Muutamia ystäviä. En tajua mitä helkkaria kukaan tekisi monen kymmenen "ystävä"laumalla, jotka ei susta kuitenkaan edes oikeasti välitä paskaakaan, oletpa vaan yksi pärstä monen muun joukossa. Mulla on yhden käden sormilla laskettava määrä tosiystäviä, joiden kanssa voin puhua lähes kaikesta jos vain haluan.

50. Huulikiilto vai huulipuna? - En käytä kumpaakaan.

51. Manikyyri vai pedikyyri? - Jälleen ei kumpikaan. Osaan itse laittaa kynteni halutessani, mä siihen mitään manikyyriä tarvi.

52. Rauha vai rakkaus? - Mielestäni nämähän on oikeastaan sama asia, vai eikö muka ole? Jos vaan ihmiset rakastaisi toisiaan enemmän sen ainaisen vihaamisen ja epäilyn sijasta niin eiköhän maailmassa olisi ainakin vähän enemmän rauhaa kuin nyt.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.