IRC-Galleria

Yohanna82

Yohanna82

2 pojan äiti ja 5 elukan emäntä.

Autot ne vaan hajoo :(Perjantai 19.03.2010 19:18

Käytiin "autotohtorilla" (siis mun veljellä) näyttään ukon Opelia, kun on jo jonkun aikaa klonkottanu etupäästä ja jarruvoima vähentyny. Tyly tuomio; Kuskin puolen etujousi poikki (lähti sellanen kiemura jousta sieltä), Repsikan puolen koiranluu (=kallistuksenvakaaja) irtipoikki, suojakumi vaan tipahti lattialle sen isompia koputtelematta. Etupään molemmin puolin jarrupalat aivan täysin loppu.Pakoputki poikki.Perkele.
Mun Opelissa tällä hetkellä vikoina mm. ruostevaurioita pitkin poikin autoo, toinen takajarruvalo kaput, kuskin puolen veto-nivel (sisempi) ihan vainaa, raidetangonpää irti/väljä.

Onneks meiltä sentään toi jousi löytyy kotoo ylimääräsenä ja veto-akselin oon autooni jo ajat sitten ostanu-ei ole vielä kerenny vaihtaan.. Kattoo nyt sit mitä broidi noista töistä ottaa. Ku sen pitäis vielä mm. mun autoon maalata ja laittaa etupuskuri, sivuhelmat (Irmelin <3 ) ja takasiipi. Nämä siis maalausta ja kiinnitystä vailla. Ja löytyy vielä tallin perältä tehdastummennetut takavalotkin :) Ja tietysti kesäks tulee mun autoon 18" aluvanteet+ 215/35 renkaat :) Isännälle 17" alupallot + 215/40 renkaat.

Mulla siis A2 Vectra 1.8i Merit 1995 tummanvihreä. ("kuusenvihreä")
Isännällä A1 Vectra 1.6i 1992 kirkkaanpunainen (Magna Rot)

Ja autot pitää vielä molemmat leimata ens kuussa :/

Ei muutakun motonettiin matka alkuviikosta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.