IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Blogimerkintä

- Vanhempi »

Samaa aihetta sivuten...Lauantai 06.05.2006 22:42

Koulumaailmasta kun tykkään kirjoitella, seuraavaksi avaankin kirjallisen Pandoran lippaani opettajiin liittyen.

Ainahan me kiittämättömät opiskelijat purnaamme opettajasta kuin opettajasta. Milloin nämä väärinymmärretyt hyväntahdon lähettiläät ovat antaneet liikaa läksyä, milloin olleet käsittämättömän huumorintajuttomia, milloin taas muuten vaan tehneet oppitunnista sietämättömän.

Mutta mietikkääpä asiaa hetki tarkemmin. Jaksatteko laskea, kuinka monta kertaa opettajat ovat tietämättään olleet raikuvan naurumyrskyn synnyttäjiä ja näin pelastaneet päivän? Niinpä, en jaksa minäkään. Mutta jos nyt joltain on päässyt unohtumaan tai lipsahtamaan ohi korvien niin tässä vähän muistin virkistystä."Onks kaikissa uskonnoissa pyhiä kirjoituksia?"
"On, paitsi niissä missä ei oo."
-Jokke-"Laitatko sen kalvon takasin, kun mä jostain idioottimaisesta syystä aloin kirjottamaan näitä. Mä oon varmaan ainoo."
"Et oo, kyllä mäkin kirjotan."
"No nii, löytyhän täältä muitakin idiootteja."
-Jokke-"Rakkausavioliitot on pelkkää länsimaista habatusta."
-Jokke-"En mäkään kerran armeijassa käyny viikkoon sillä isommalla hädällä."
-Koponen-"Mä lähen hepillä liikkeelle."
-Koponen-"Te ootte varmaan kuullu sanottavan, että miehet ei osaa tehdä kahta asiaa samaan aikaan. Mä oon aina puolustellu sitä sillä, että miehet sitten tekee SEN YHDEN asian kunnolla."
-Koponen-"Mun mielestä on ihan perusteltua, että miehet saa samasta ammatista korkeempaa palkkaa kun naiset. Ja mä perustelen sen sillä, että miehet elää vähemmän aikaa kun naiset eli periaatteessa kun naisen vuosi on 12 kk niin miehen vuosi on 11 kk, joten miehen kuuluu saada enemmän palkkaa, jotta voi elää lyhyemmän elämänsä lujempaa."
-Koponen-"Jaha, siellä tuntuu olevan hernekeittoa ruokana. Ja ruisleipää kyytipoikana. Siihen vielä piimää päälle niin on ilmaherruus kotona taattu."
-Koponen-"Voiks saman uskonnon eri lahkojen aatteet poiketa paljonkin toisistaan?"
"No...(n. 10 min katkeamatonta puhetta)...niin mikä se sun kysymys olikaan?"
-Jokke-"Toi suoran piirtäminen näyttää olevan aika vaikeeta. No, mä annan varsinkin pojille hyvän neuvon: tähdätkää siihen huulille ja siitä sitten vetäsette."
-Koponen-"Ai tässä tehtävässä oli tää ukkosjuttu. Eli ensin välähtää salama ja sitten jyrähtää ukkonen. Toi on muuten vähän sama kun insinööreillä: ensin välähtää ja sitten vasta korjataan tuhot."
-Koponen-"Mä luen nykyään vaan Reginaa. Siinä on kaikista kovimmat jutut."
-Koponen-"Jotkut kasvinsyöjäthän perustelee niitten ruokavalioo sillä, että niitten mielestä on väärin tappaa muita elollisia olentoja ruoaks. Mut yhtälaillahan kasvitkin on elollisia. Ja ne on vielä paljon puolustuskyvyttömämpiä kun eläimet."
-Jokke-"Tätä voitte miettiä ihan päissänne."
-Jokke-"Aabraham olis siis joutunu uhraamaan oman poikansa, mut onneks joku pässi sattu siihen paikalle."
-Jokke-


No, kuten ehkä huomasitte, opettajien skaala oli melko yksipuolinen, mutta tällaisena aktiivisena maailmanparantajana halusin joka tapauksessa tuoda nämä ilon hetkiä aiheuttaneet lausahdukset julki. Positiiviseen ajatteluun en ketään yllytä, sillä positiivinen ajattelu on perseestä. Mutta ajatelkaa likaisesti. Se on rutosti tehokkaampaa kun positiivisesti ajatteleminen ja vähemmän kuluttavaa sillä kaikilla on luonnostaan olemassa likainen mielikuvitus, joillakin vai hieman syvemmälle hautautuneena kuin muilla, mutta yhtä kaikki, siellä se on.

Likaisia ja mauttomia alkavan kesän päiviä kaikille!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.