IRC-Galleria

Zagero

Zagero

"Nothing is impossible, the word itself says 'I'm possible'!" - Audrey Hepburn

Kaappien kaiveluaLauantai 16.01.2010 18:08

Olen yhdestä asti kaivellut/siivonnut kaappeja keittiössä. Kolme yläkaappia tullut nyt siivottua. Huomattu on seuraava asia: meillä ei oikeasti kaapeissa ole ollut mitään, mutta ne on silti olleet ääriään myöten täys. Nyt on toinen maustekaappi, kahvikappi ja lääkekaappi siivottu, järjestely ja ammottavat tyhjyyttään. Lallaa~
Seisoa ei voi vieläkään montaa tuntia putkeen, alkaa sattua, mutta tuli ne nyt siivotuksi. Lisäksi toissa päivänä säädin Wii Fit Plussan kanssa kaksi tuntia ja kaikki paikat on nyt kipeinä.

Pitäisi jaksaa kirjoittaa sekä koulujuttuja että muitakin asioita. Pää ei tällä hetkellä kyllä varmaan kamalan mielissään olisi niistä, mutta muuta tekemistä ei oikein ole. Ööö pari korealaista ohjelmaa pitäisi kattoa, mutta niihin menee vain pari tuntia aikaa.

Olemme saaneet katsotuksi kaikki korean vuoden vaihteen juhlat. MBC:n Gayo Daejejon:ista (tai mitenkä ikinä romanisoidaan) jäi mieleen lähinnä piiiitkät juonnot ja 2PM:n ja SNSD:n yhteinen stage.
KBS:n Gayo Chunje:sta (tai miten ikinä romanisoidaan) jäi mieleen se kotoisa, pieni sali ja MJ:n muistoesitys, vaikkakaan se ei ollut yhtä hieno kuin SBS:llä. Kuitenkin.
SBS veti pisteet kotiin tällä kertaa näistä kolmesta hienolla show:lla mutta KBS oli kotoisa. MBC kidutti esiintyjiä uuden vuoden aattoyönä kymmenen asteen pakkasessa minihameissa ja muissa yhtä järkevissä vaatteissa.

Öröm. Ei ole tekemistä. Noooh, ehkä meikä keksii jotahin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.