IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

autoiluaMaanantai 07.11.2005 07:45

Jebajee.
Tulin just kotiin. Kello onpi 15 vaille 6 aamuhämärässä. Oltiin kavereiden kanssa ajelemassa. Käytiin lohjalla kahvilla... Heh. Mut älyttömän hauskaa oli niinku aina :D
Niin ihme läppää taas lens että..
Ja tulipa testattua että onko auton sähköikkunat turvallisia, eli meneekö aukeeko ne automaattisesti jos vaikka sormi jää väliin. Ei auennu, nyt on sormi turvoksissa ja älyttömän kipee.. hih..

Niin joo ja ne lauantain bileet meni toooosi hyvin. Oli kivaa, hyvää musiikkia, ihania ihmisiä. Kaikin puolin mahtavaa. Bileiden nimi oli siis Pluto ja ne oli La Tourissa, eli mistään kotibileistä ei ollut kyse.

Aah... nyt vois kömpii tonne sängyn pohjalle, nukahdan varmaan samantien.

Öitä! :)

Bileet!!!Lauantai 05.11.2005 19:06

Jee jee jee!
Hyvä fiilis. Nukahdin eilen (tai siis tänä aamuna) vasta seitsemältä, kun jumituin lukemaan yhta kirjaa. :)
Mut ei se haitta.
Tänään on Bileet isolla B:llä... Ja kyllähän se bile-into tuli, vaikka pelkäsin ettei.
Toi eilinen oli taas tollasta teiniangsti sekoilua.. hih.

Nyt suihkun raikkaana vois syödä ja sit ruveta laittautuu.. jei. Täst illast tulee kivaa!

pusi pusi <3

Perjanta?Perjantai 04.11.2005 18:59

Jeps...
Nyt on perjantai, mut ei tunnu siltä. Ei huvita oikein tehdä mitään... Huomenna ois bileet, mut ei nekään tällä hetkellä innosta, mut ehkä sit huomen ku rupee laittautuu niin fiilis taas nousee.
Viikonloputkin on nykyään ihan turhia, kun kaikki päivätkin on muutenkin niin samanlaisia. Mä en ois ikinä uskonu sanovani näin mutta mä haluan KOULUUN!
Täl hetkel elämäs on iiiiso tyhjiö. Mut kyllä mua varotettiin tästä, et lukion jälkeen tää tulee... Ehkä vuoden päästä elämäs on taas jotain jos pääsee sinne kouluun... ...tai sais edes elämän halun takas....

eipä muuta tällä kertaa...
- Vanhemmat »