IRC-Galleria

Zebidah

Zebidah

(Silleesti juu...)
1. Olit joskus mun hyvä kaveri, mutta failasit ja pahasti. Nyt kun yrität kovasti pitää yhteyttä, on jo liian myöhäistä. En tahdo ikinä kuulla sinusta mitään.

2. Pysy aina tuollaisena! Vaikka vejän sua turpaan ja pöllin sun tupakat oot aina mulle kaveri ^^ Elä ikinä kasva aikuiseks!

3. Rakastan sua nii h*lv*tisti!

4. Vaikka ei kauaa olla tunnettukkaan, saat mut aina nauramaan ku sut nään. Ja ainaki joku oottaa mesessä tai viestittää aina ku tuun töistä :P Oispa pikkasen tylsä elämä ilman sua! Huomenna leffaan? ^^

5. Vaikka kaikkee ei voi unohtaa yritän silti parhaani. Ja muistella vaan niitä hyviä juttuja sinusta. Ja kyllä minä siltiki välitän :)

6. Elämä potkii päähän, se tekee sitä kaikille mutta mikään sun potkuosuudesta ei oo ollu mun vika, yritä ymmärtää ja hyväksyä se että sinussaki voi välillä olla vikaa.

7. Oot niin hauska! Mulla on ihan sika ikävä sua vaikka ei nii hirveen hyvin tunnetakaan, mutta oon sitä mieltä että sun pitäis muuttaa tänne hesaan meiän kans :P Tänne aivan varmasti mahtuis vielä yks sinä ja sun sienet ^^

8. ..... Joo eiköhän siinä ollu jo kaikki :P Joillekki ihmisille ei vaan voi sanoa mitään, toisille ei tarvi ku ne ymmärtää sanoittaki.


Kiittäen,
ZenZen

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.