IRC-Galleria

Zeda

Zeda

Valot palaa, mut ketään ei oo kotona..

Blogimerkintä

« Uudempi -

Herkkämielinen ja kiinnostava (?)Keskiviikko 24.10.2007 16:44

TEHTÄVÄNANTO: paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä(paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.


1. Olen kaksimielinen ja ”ronski”(ei siinä vielä edes mitään pahaa), mutta unohdan joskus, että ihan kaikki eivät sitä ymmärrä ja että ihan kaikenlaiseen seuraan se sellainen ei sovi...

2. En voi käydä kaupassa ostamassa yhtä tuotetta, esim. jos tarvitsen tölkin maitoa, minun on pakko ostaa sitten vaikka lisäksi leipäpussi tai jugurttipurkki tai vaikka aski pastilleja.

3. Olen toisinaan ylisiisti. Kavereiden luonakin minun pitää välillä korjailla taulujen asentoja, pyyhkiä peilejä tai järjestellä levyhyllyn levyt tasaisiin riveihin, joskus jopa aakkosjärjestykseen.

4. En käytä aina autolla ajaessa vilkkua, koska kuulin että se lisää bensan kulutusta.

5. Harrastan ärsyttäviä viisasteluja, kuten nää uusimmat: ”susta tulis hyvä vaihto-oppilas. Mä olisin valmis vaihtamaan sut ihan mihin vain!” tai ”onks sun äitis jossain meijeris töis ku oot tollanen lehmä?” tai vaikka ”olipa taas ihan m-a-h-t-a-v-a juttu! Odota hetki niin kirjoitan sen ylös”

Seuravat haastan jatkoon:

dimmel
LS05
Eerika``
[-Eeyore-]
tatveru

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.