IRC-Galleria

Lovely lampsTiistai 17.02.2009 21:33

Sovituskopeissa on ihanat valot oikeesti! Voisin muuttaa pukukoppiin asumaan.

Luin tänään Tiede-lehtee koulun kirjastossa (aattelin, että ulos ei oo asiaa, kun aamulla meinasin kalahtaa jääkalikaksi välimatkalla parkkihalli-koulu, joka on mitä lie parisataa metrii? :D) ja silmiin osu artikkeli, miten jossakin päin maailmaa huippuyliopistossa kehitellään tietokoneohjelmaa, jolla voi muovata erilaisia avataria erilaisilla vartaloilla. Juttuhan meni niin, että rikostutkijat tarvitsisivat tuota mahdollisuutta rikollisia jäljitellessä valvontakameranauhojen perusteella, mutta joku nero oli jo hiffannu, että sitä vois soveltaa myös nettishoppailussa: vois sovittaa vaatteita netissä ja nähä, miltä ne näyttäis just omassa kropassa.
Mut kukaan ei ottanu huomioon, että jotkut hei rakastaa yksinkertasesti vaan kierellä kauppoja, vierailla niissä kopeissa ja etenkin hiplailla niitä kankaita! Uij-juij-juij!

Halluisin karata hiihtolomalla muuten johonkin. Ehdotuksia? Olen siis lukulomalla, mutta puhun silti hiihtolomasta, koska tää miun alkuviikko ei ollu lomaa vielä nähnykkää. Parit prelit takana, mut huomenna saa jo nukkua (vai pitikö sillon lukea?).

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.