IRC-Galleria

To be or not to be?Torstai 24.01.2008 13:06

That is the question.
Hitto mun pitäis koht raahautua kouluun ja tuol on iha hirvee lumijavesisade iha kauhee ilma...myrsky suorastaan =O.
Ei mulla olisi ees kouluu mutta kun mun pitäis viedä abiverkkareiden rahat..blahh.. jussi on kuulemma aika raivona ku ihmiset ei oo vieny niit rahoi xD Minkä mä sille voin etten oo ollu kahteen viikkoon koulus ja kukaan ei oo mulle ilmoittanut.
Niin ja mun pitää viel jutella jonku miljoonan maikan kaa ku on palauttamattomia esseitä niinku kasoittain. Miten mä jaksan?
Mä heräsin 8 lukee matikkaa, sit väsyin ja oon nyt koneel.
Mitenköhä mä ajattelin päästä matikan läpi, hengailemalla koneel? Oo.
Onko hyviii vinkkei BTW miten kannattais lukee matikan ylppäreihin? Mun matikka ei mikään vahvin. Kaikki neuvot olis niinki more than welcome you know.
Miten mä voisin motivoida itseäni? Mun pitäis olla motivoitunu siiit et kun saan lakin (huomaatteko kirjotin KUN xD )...muutan englantiin, muutan ehkä jo huhtikuus... mut se asia ei motivoi koska mä meen joka tapaukses vaik en sais lakkii, mutta mieluummin mä menisin lakin kanssa.
Miks Ylioppilaslautakunnan pitää olla niin Kakkasysteemi Oo miksei sitä lakkii vaa voi ostaa xD
VINKKEI KIITOS motivoikaa mua pleaseeeeeeee i really neeed it! Kick me hard in the ass xD
niih ja PERKELE mul on iltalukiooki tänään 8:45 asti... MATIKKKAAAAA JA MATIKKAAAAA must tuntuu et noist matikan kursseistakaan ei oo kyl mulle mitään apua. Tiiättekös mä voin oikeesti olla tosi viisas jos ees yrittäisin vähän mutta kun en jaksa Oo mä oon suorastaan nero jos yrittäisin xD oon testannu..onha mul sentää hei pitkä kemia =O.. (yep i know, hard to believe huh?) :D joo ehkä mä lopetan tän kirjoittamisen...mut mä en haluuuuuu mennä ulos tohon myrskyyyn.. en tykkäää lumesta!! lumi on kylmää ja märkääääää Oo

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.