IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Zsazsa^

Zsazsa^

fucked up and annoying

p.p.sPerjantai 07.12.2007 21:03

men sluta vara så jävla obcessed med min jävla dagbok på gallerian. lustigt när man hör hur vissa mänskor varje dag läser min dagbok här o ser det som nåt stort samtalsämne :D det här har jag också gnällt om förut,jag vet. jag börjar upprepa mej själv,shame on me! men varför aktivt läsa nåns fucking galtsu-dagbok när man inte ens känner varann?
och guuuuuud har man nåt att säga,kom snälla vänner o säg det rakt,jag börjar själv nu verkligen tröttna på att skriva om sånhänt hit. kanske man helt enkelt borde sluta :D vi talade just med en bekant för en tid sen om hur dumt det här e o kom överens om att vi sku sluta göra det,o kanske det låter som en jääävligt bra ide. jag kommer nu en gång för alla att alltid irritera andra mänskor för att jag inte har några som helst problem med att fast fan helre ta en nyrkkitappelu än att pirra såhär o hålla på¨,folk tycker att jag är så obehagligt agressiv. javisst. helre det,än att vara som en käring,o det är det värsta jag vet.
FY FAN ändå för såna som inte kan stå för sina åsikter. HUOM vi menar icke någon speciell här eftersom det alltid finns 70 privakommenttin "vem menar du" efter att man har sagt något sånhänt. skitsamma,jag menar ingen speciell,bara överlag.
jag kommer också alltid att irritera många,svagare mänskor för att jag tar så mycket plats och mer än gärna säger mina åsikter. ibland lite väl mycket också. skitsamma,jag kunde inte bry mej mindre om något jävla offer som tar problem av det. köp ett liv,skaffa en ny pojkvän,börja en ny hobby eller whatever. NU slutar jag galleria-angsta jag LOVAR :D kanske jag själv ska skaffa en ny hobby så att jag kan sluta ha tid över att klaga över jobbet/samhället/sinnesstörda människor här. peace and love people<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.