IRC-Galleria

Zsazsa^

Zsazsa^

fucked up and annoying

Joodå! Lauantai 09.02.2008 03:10

Jag säger till F : "Jaa men du vet. Dom där rösterna i mitt huvve! Dom där som säger till mig vad jag ska göra. Så dom skrek åt mig inatt så att jag inte fick sömn,o sen hakka dom i mitt huvve. Fattar du va ja menar?"

F : "nej."

Och jag blir förbannad. :D
Och sen undrar jag när folk inte vill sova i samma säng som jag. Ok jag överdrev nog själv också,inte har jag nu påriktigt någo direkt röster som talar som saker för mig,jag mena mera sådär att jag hade mycket att tänka på och sen fick jag inte sömn för att det var som om någon sku ha tvingat mig att vara vaken. Fan så creepy jag låter.
Det låter värre än vad det är.

Jag ska stiga upp om 6 timmar och sticka till mitt underbara jobb. Jag hatar mitt jobb för att jag inte kan ha en skön no-life kväll med min pojkvän utan måste ha det helt för mej själv p.g.a att jag inte vill väcka honom så tidigt som jag måste stiga upp. Tänk så omtänksam jag är.

Btw,jag har pahasti second thoughts (fan mitt språk suger) om det här med kosmetologyrket. Jag tror inte att det är min grej.
Jag avskyr att röra främmande människor. Jag hatar allt som är äckligt. Jag är själv en notorisk nagelbitare och orkar inte ens smörja mina händer med resultatet att dom ser ut som en krokodilrygg.
Jag får seriöst spykänslor om jag ens hör ordet "fotsvamp". Gäähhh.
Jag har inte ork/intresse/lust att lära mej namnet på 3398594 små muskler i ansiktet.
Jag är inte lugn,vänlig,artig,bra kundbetjänare eller intresserad av att peta på någons pormaskar (URSÄKTA COMEDONER) som jag inte känner. Rys.
För att nämna några orsaker.
Men vad ska man sen göra istället då? Jaa. Det återstår att se. Tips är välkomna :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.