IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Unista avautumista osa 493Perjantai 24.04.2009 02:14

joo, lupasin avautuu siitä mun unesta. 8D Pakko tehä se ny, ettei se unohdu - loppujen lopuks se oli aika lyhyt uni, mut jännä.

Joo, kuten kuvasta näkyy (joo, jos mun ihanasta paint-taiteesta saa selvää. :'D) Neljä valkotakkista lääkäriä tuli mun tielle. Pääjehulla oli joku ihme maski ja se tuli ekana mun luo. Sain pian selville, että se oli hammaslääkäri. ;D Se piti mun päätä paikallaan ja leikkas etuhampaan poikki - not so nice.

Sitten tuli seuraava tyyppi. Se oli muuten normaalin näkönen, mutta sillä oli järjettömän iso ruiskepiikki kädessä. :D Hui saatana mä pelästyin. Sain onneks estettyä sitä, ettei se tökkäis neulaa mihinkää.

Kolmas tyyppi oli hauskin. Sillä oli tavallinen ruokaveitsi kädessä (ei terävä juunou?), sit se tökki sillä mua pari kertaa - ei tuntunu missään ja mä unessakin lollasin sille. ;D

Ei kannattanu... Viimesellä tyypillä oli lihaveitsi, joten siitä ei ois tullu kivaa jälkee. :] Totesin notta "joo, en haluu jäädä kattoon, mitä tapahtuu seuravaksi", joten käytin tuttua unestaheräämistekniikkaani - 'repäisin' silmät auki.

Noh, mä "heräsin", mutta se oli ns. valeherääminen, koska heräsin _unessa_ omasta sängystäni. Kelasin hetken unessa nähtyä untani ja menin jääkaapille ettiin lihapiirakkaa syötäväks -> Heräsin, mutta tällä kertaa oikeasti.

Eli näin siis unessa näkeväni unta - geddit? :D

//

Miun päässä on jottain vikaa. ;D Stressi tekee ihmeitä. En muuten ahdistunu tästä unesta samalla tavoin, kuin kahdesta edellisestä. Tää oli osittain hauska uni (jostain syystä suhtauduin unessa tähän tilanteeseen huumorilla.)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.